Hirdetés
- Akciókamerák
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
bicsigabi
tag
Rendben kösz...lassan már rászánom magam, de még töltődik a 2.2.1.....
-
bicsigabi
tag
rendben.
igazából az a gyanúm, hogy a gyári rom megunta, hogy sok programot raktam már rá meg szedtem le és elég gyakran..sok widget stb.
szépen akadokzgat, még a task killerrel max 120 mb-ot tudok szabaddá tenni....nem vagyok egy gazdag gyerek, de ez annyira idegesítő már, hogy egy ilyen telefon így szarakszik, tehát megkockáztatom ezt a 3x gyorsabb 2.2.1-et
csak ahogy ismerem a szeremcsémet, tuti elcseszek valamit... -
bicsigabi
tag
Hello
2.2.1-es KIES átverésről valakinek van tapasztalata? -
bicsigabi
tag
Helló!
Na az lenne a kérdésem, hogy most hogy rootoltam a telefont szeretnék rá egy olyan romot rátenni ami elég stabil és gyors is.
Fölraktam a Rom Managert, nem tudom, hogy mennyire biztonságos ezzel a programmal csinálni.jelenleg telenoros 2.1 update 1-em van
Alapsáv verzió: I9000XXJM1
Kernel: 2.6.29
root@SE-S603#2
Eclair.XWJM2esetleg ötletek, tapasztalatok?
-
bicsigabi
tag
válasz
B.Ricsike #27604 üzenetére
a rom az alap, android 2.1 update 1el
megpróbálom újra és most kb 10 mp után kiírta please wait while root operations complete..
ez már egy picit jobban néz ki...de még tölt
és megvanmi az isten az a superuser...a virusirto riasztott. gondolom ez a rootolással ment fel
[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
jobb lesz talán ha kiveszem az akkumlátort....
-
bicsigabi
tag
most valahogy elértem azt a képernyőt ahol a feldatkezelőre mentem de lefagyott---
-
bicsigabi
tag
Z4roottal mik a tapasztalatok?
Nekem telenoros sgs-em van. Megcsinálja rendesen vagy el tudja cseszni a program?
Thx -
bicsigabi
tag
Hát srácok megtaláltam az első játékot ami erősebb a galaxynál: real football 2011
Hihetetlen szép a játék bár van pár bug benne mert azért inkabb a látványra mwntek rá.
De az az igazság túl sok a játék az alap romhoz és a procihoz. Az 2010-et elcseszték mert az túl gyenge lett é kb 5x-ös sebességgel ment ez meg túl erős...remélem javitják. -
bicsigabi
tag
hát ennek annyi, a másik gépen is megcsináltam, először felraktam a drivert utána rádugtam a telefont, az mtp device után se kép se hang a gépen....lehet hogy amikor leesett akkor ment valami tönkre...
-
bicsigabi
tag
Hu na most van tele a tököm...az usb-t nem akarja ez a fis kies elindítani, nem jelzi ki háttértárként úgy mint előtte...volt hogy csak 6.bedugásra volt jó, most már semelyikre sem, nem jelenik meg lent az a kis telefon ikon. ennyit ér ez a sz.r.
samsung mindig is tudja hogy kell elcseszni a jó dolgokat...
ha most gazdag lennék repülne a telefon az ablakon kersztül, bár tudom nem az tehet róla.... -
-
bicsigabi
tag
Helló
miért nem tölt marketről a telefonom?
Megjelenik felül a piros jel aztán 1 mp után abbahagyja.
Volt már jogy megoldódott de most már régóta nem tölt.. -
bicsigabi
tag
Na ennyit a készülékházról. sikerült haveromnak levernie 1,3 méter magasról és a műanyag aluszínű keret középen kiemelkedik, tehát szabályosan kitüremkedik a kijelzőhöz képest vagy 2 mm-t...ezt ha jól tudom nem is lehet megoldani
ku.va életbe. azért egy ilyen árú telefonnál ez nem kis teljesítmény
majdnem megvertem a hülyegyereket...így olyan mintha besüppedt volna a kijelző, de szerintem a keret jött ki egy kissé ...szerintem...[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
Ezt a real footballt nem lehetne lelassítani vaalhogy? mert ez így nem igazán élvezhető....
-
bicsigabi
tag
A mási, hogy érdemes frissítenem hivatalos telenoros 2.2-re?
gyorsabb lesz esetleg, vagy javít még valami egyében?
kösz
-
bicsigabi
tag
Helló!
Tudom valahogy használni a gépemen keresztül a netet vezetékneélkül vagy vezetékesen?
kösz
[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
Helló!
A sygic 10-hez a
készülékkóddot hol találom a telefonban? -
bicsigabi
tag
válasz
tariattila #21843 üzenetére
remek.. ez egy jó vétel volt
-
bicsigabi
tag
ja és ráadásul itthon a lakásban se az utcán nem talált jelet a GPS kívülről felrakott IGO-val...
-
bicsigabi
tag
a factory reset az ugyanaz, mint ami a beállításoknál való telefon visszaállítás..
mert az t megcsináltam de szarik a wifire...valami itt angyon fos
nem kapcsolódik pedig beírtam a jelszót
érzékelni érzékeli....
ezt most nagyon benéztem...amiért vettem az nem működik...fasza -
bicsigabi
tag
fölraktam az igo-t de gps jelet se talál....
-
bicsigabi
tag
Sziasztok!
Megvan a készülék és nem tudom beálíltani a Wifi a lakásban...10x próbáltam és nem megy...
kezdek nagyon dühös lenni, mert így szart se ér az egész
vagy ennyire gyenge a wifi jel a szobámban vagy szar a készülék -
bicsigabi
tag
Ja és valaki tapasztalatból meg tudja mondani hogy fut- e rajta a fifa 10 mert ahogy láttam nagyon jó kis játék és a kedvencem is volt az előző mobilomon is a 9-es verzió...
ha jól láttam itt az sd-re kell rápakolni egy datás mappát és az apk-t pedig astro-ból felrakni és elvileg működik is csak gyakorlatban is szeretném hallani...kösz
-
bicsigabi
tag
válasz
r.zozoka #21537 üzenetére
ok kösz, csak reménykedtem hogy nem kell net...
, akkor azt se nagyon fogom használni....
ez a tv-s dolog nagyon jól jön...
jó lesz nézegetni a videókat meg a képeket, játékokat rajta, de még a netet is...lassan már nem is kell számítógép nekem
már várom a holnapot...[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
Helló!
Valakinek esetleg van a telenornál 180 perces előfizetéssel vett Galaxy S-e?
Mert érdekelne, minden kitétel, ami a szerződésben foglaltatik, mivel igazából a lényeg az, hogy meg tudom venni a telefont és azt a havi 5220-at egy évig ki tudom fizetni, de utána tuti válthatok más tarifára?
kötbérség meg ilyenek érdekelnek!köszönöm, ha lehet privátba....
-
bicsigabi
tag
Helló!
Aza kérdésem hogy esetleg valaki el tudja mondani a telenor 180 perces csomagjáról az infókat, mert van egy kis kételyem róla:
ugye havidíj az 5220 ft amiből 180 percet lebeszélhet ek
sms ugye az plusz díjat jelent
gprs isde ha én kikapcsolom az apn-nél hogy ne tudjon véletlenül is rákapcsolódni a netre + egy sms-t se küldök...tuti hogy 5220-at fizetek? vagy vannak ilyen nemhasználtsági költségek mint a tmobil relax csomagjában?
kösz
csak azért mert így akarom a galaxy s-et megvenni és nem akarok semmiképpen kiadni havidíjban az említettnél többet...
-
bicsigabi
tag
Utolsó kérdésem: hallott valaki valamit most a telenorról, hogy megint nincs Galaxy s-ük csak rendelni lehet....
Mert ha megint elfogyott, akkor nagyon megszívtam, mert rendelésre ki tudja mikor jöhet meg. Most már semmi negatív dolog nem érdekel csak legyen már meg...kösz
-
bicsigabi
tag
válasz
korpicschess #20054 üzenetére
itthon mikor?
máshova persze van azt tudom... -
bicsigabi
tag
Nos én megint határozatlan vagyok...
úgy gondoltam ugye, hogy veszek egy ilyet előfizetésben, de egyre több negatívum kezd eltántorítani, mivel én nem vagyok egy szupermint pl: sok alkalmazást akarok meg játékot telepíteni, de olvastam olyat, hogy egyszerűen megadja magát néha a memória és kiírja egy bizonyos idő után hogy nincs hely pedig még simán lenne hely....
ez a csak rootolással meg nemtudommivel megoldott froyo 2.2 rárakás nem tudom mennyire biztonságos. milyen visszaállítási lehetőség van, ha nagyobb probléma van. a sima meg ugye akadozik és biztos nem bírna el annyi programot mint amit felraknék.
a vaku hiány, bár nekem nem ez a legfontosabb
GPS gyenge az alap szoftverrelráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan.
pedig már nagyob szeretnék egy játékra is elég jó, rendes kamerás, wifis, gps-es androidos telefont, mert ugye a HTC-vel a fő gond, hogy gagyi a kamerája és a 3d játékokkal annyira nincs kibékülve.
nehéz döntés ez így.
főleg most olvasom ezt a telenoros frisisítést...hát elég összecsapottnak tűnik a dolog
Samsung olyan próbálkozásának tűnik, hogy próbálunk egy olcsóbb külsejű de nagy hardverű telefont elkészíteni, átlagos használónak, aki csak azért veszi, hogy legyen egy iphone klónja, mert tényleg a kijelző látványos, szép de sok embernek ez bőven elég...elős napokban ugye elmegy a dolog, de amikor már kezd az ember nagyobb igényeket támasztani, nem lehet már frissítés nélkül megoldani, de azt ők letojják, hogy ide Magyarokhoz jöjjön. arra kell az időmet áldozni, hogy hackeljek meg ROM-okat próbálgassak? ez persze lehet megéri, de nem lenne egyszerűbb azt az átkozott frissítést ide is kiadni?
mivel nem azért veszem hogy jövő évben lecseréljem ez így elég rossz helyzet...[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
válasz
B.Ricsike #19898 üzenetére
Helló!
Leírnád nekem a menetét a dolognak privátba, úgy hogy vissza is tudjam állítnai ha gond van?
mik kellenek hozzá, elég részletesen kéne mert nem vagyok egy nagy guru még ebben.
régen csak egy s60v3 feltörése volt a "hatalmas feladat" gondolom ez kicsit hosszabb dolog és nehezebb...kösz
-
bicsigabi
tag
ezt én tudom csak most örülök hogy lesz egy ilyen telefonom és már nem nagyon szeretnék rá pénzt kiadni..elég lesz a havi 5220 is...sajnos
+ még egy kérdés: mennyire stabil a GPS és milyen programot lehet ingyen hozzá beszerezni, mert a google maps-ot nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
bicsigabi
tag
válasz
dancsuri #19862 üzenetére
naná hogy jó, csak ki is kéne használni...
azt nem tudom még, hogy ezeket az apk fájlokat simán el tudom indítani fájlkezelőből, vagy kell hozzá valami hack...
ugyanis előfizetésben veszem meg és nem szeretném a garanciát elveszteni, annyi pénzem meg nincs hogy szervízbe vitessem, nem hiába választom a teleonr 180 percesével... -
bicsigabi
tag
Még azt szeretném kérdezni, hogy akkor valószínüleg a Galaxy S-t fogom megvásárolni, de van-e aki tud gamaeloft játékokat leszedni ingyen( nem demot), mert ha már jó a 3D képessége akkor szeretnék komolyabb játékokkal is játszani, mint a Sandstorm, Real Soccer 2010 vagy a Hero of Sparta...vagy ahogy láttam ott a quake 2 és 3 is.
köszönöm
-
bicsigabi
tag
Helló!
Szeretnék dönteni A HTC Desire és e között.
megnéztem pár videót és leírást és hajlok pár dolog miatt egy kicsit a Galaxy S felé-videó minőség amit csinál--egy youtube-os videón láttam hogy nagyon szépet csinál.
-használnám játékra is és elvileg több játék van rám meg jobban is futnak a 3d-sekzavar viszont a kezelőfelülete az Iphone klón szerü menü - a HTC-é sokkal szebb
a nagysága
vaku hiánya és a hívás felvétel hiánya
műanyagos hatásameg persze nem utolsóként a Froyo 2.2 hivatalos letöltésének hiánya
szóval győzzetek meg miért érdemesebb ezt...