Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nekem megjött tegnap a Easyskinz skinem. Ha van rá igény majd csinálok róla fotókat, most nincs a közelben másik kamerás eszköz.
Összességében nagyon király, tökéletesen pontosak a kivágások, hátul is, a kereten is. Eddig csak Dbrand skinjeim voltak, és ott volt, hogy hajszárítóval kellett nyújtanom a hátlapi skint hogy egyáltalán végig érjen a OnePlus 5-ön, szóval örültem neki, hogy itt minden egyből klappolt.
Az ilyen skineknek a szélei mindig kicsit élesek, sarkosak újonnan, ezt mikroszálas kendővel le lehet dörzsölni. Tegnap vagy fél órát dörzsölgettem az ölemben, utána egész jó lettFontos, hogy ha ilyet vesztek, ne a hozzá kapott narancssárga kendőt használjátok, mert nyomot hagy. Dbrand nem véletlen ad mindig feketét. (Vagy néha fehéret.)
Camo mintás skint vettem amúgy, amire azt hittem, olyan lesz, mint Dbrandnél, hogy a camo mintát maga a textúra adja ki, és minden szögből máshogy veri vissza a fényt. Na ez sajnos nem ilyen, itt sima nyomtatott camo minta van, de annyira nem bánom. Maga a skin textúrája nagyon jó, kellően érdes, jól tapad a kézbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest