Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Én van hogy napokig nem használom a tablet-et, ha megy a Wifi, 2 nap alatt 10%-ot esik, ha wifi ki van kapcsolva, akkor semmit. Nem mutat hálózati forgalmat, nem használom semmi extrára, szinte csak játék és meseolvasás megy rajta a gyereknek. De még egyszer mondom, pont az a gondom, hogy nem kapcsol ki a wifi. Eddig amikor kikapcsoltam, akkor kikapcsolt a wifi, és akkor kapcsolódott újra, amikor bekapcsolt a kijelző (kikapcsolt wifivel eleve nem is forgalmazhat semmi). Ez most nem működik úgy, mint eddig, és nem értem...
-
-
adalbert1
veterán
Köszi szépen.
Mondjuk a hír topicját olvasva kicsit elbizonytalanodtam, páran (köztük te is) nem túl elégedettek az amoled kijelzővel, tényleg ennyire rossz? Nekem még csak IPS-es készülékeim voltak (tv, telefon, monitor, tablet) - na meg előtte még régen TN-, azokkal én speciel elégedett voltam (igaz, a fekete nem annyira fekete, de ezzel együtt tudtam élni mindegyiknél).
-
Bbutton
csendes tag
Totál megértelek...nekem 2 napig volt iPad mini 3-am...szörnyű volt.. A Tab S 10.5 mellé, ami nagy, 16:10, és krva jó gép, kellett nekem is tartalom fogyasztásra egy jobb, 4:3-as , kisebb gép..
Nincs alternatívája a Tab S2-nek..( én sem tapasztaltam a jelenséget, amit bemutattál.)
Alig 4 hónaposan vettem tegnap az SM T 715 LTE-et..90 ezer ft volt, Samsung garival! Hiába az amoled, az amoled!
Nem is tudom, milyen tanácsot lehetne adni...talán azt, hogy pl. a Média Marktban, vagy Samu Sestor-ban próbálj ki egy kiállítási darabot...ha ott nem tapasztalod, kár szervízzel bohóckodni. Állj el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 3
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest