Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszi szépen.
Mondjuk a hír topicját olvasva kicsit elbizonytalanodtam, páran (köztük te is) nem túl elégedettek az amoled kijelzővel, tényleg ennyire rossz? Nekem még csak IPS-es készülékeim voltak (tv, telefon, monitor, tablet) - na meg előtte még régen TN-, azokkal én speciel elégedett voltam (igaz, a fekete nem annyira fekete, de ezzel együtt tudtam élni mindegyiknél).
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, gondolkozom az LG G-pad 8.3-am leváltásán, és az ipad mini mellett a látókörömbe került ez a Samsung Tablet is.
Van valahol esetleg valamilyen összefoglaló írás arról, hogy az egyes verziói között mi a különbség (gondolok itt a Txxx jelőlésre a végén)? Próbáltam google-lel keresni, de ilyet nem találtam.Illetve arról lehet tudni valamit, hogy a Samsung-nál lehet-e extra garanciát kapni rá (+1 évet), mint régebben a felsőkategóriás telefonjaiknál (a honlapjukon csak vásárlási lehetőséget találtam kiterjesztett garanciára)?
Az utolsó kérdésem pedig, hogy az utódjáról esetleg van valami hír (ha esetleg 2-4 hónap múlva kijön egy új változat, ami leváltja, akkor lehet, hogy inkább megvárnám azt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest