Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
stewe780 #110 üzenetére
Itt van a fórumhsz-ek között az alábbi cikk reklámja, ami pont erről szól. Tartják a szavukat, mert Q2-őt mondtak az MM kiadására.
-
koxminator
senior tag
válasz
stewe780 #105 üzenetére
Úgy tudom, csak az LTE verziókban van rezgőmotor, a csak Wifisekben nincs. Elég nagy baromság, semmi összefüggés nincs a két dolog között és azt sem hiszem, hogy tönkrevágta volna a profitjukat, ha a Wifisbe is beleteszik, őszintén ilyen baromságot is régen hallottam már.
-
koxminator
senior tag
Nem tudom, hogy jól értem-e a problémád, mindenesetre én a Month: calendar widget-et használom. Ennek oka, hogy Nova Launcher alatt nem megy az S Tervező widgetje. Ennél a Month-nál egyrészről elég sok témát lehet választani, másrészről a tableteden található összes email fiók naptárát meg tudod jeleníteni, illetve ki tudod választani. Ami jobb, hogy mindegyiket más színnel jelöli a widgetben. Ugyan ezeket nem tudod választani, tehát a program adja automatikusan, viszont mindegyik eltérő. Ez alapján nagyon egyszerűen megtekintheted a szükséges naptárbejegyzéseider. Feltéve, ha ez a megoldás kell Neked. Mivel ingyenes (de azért van alkalmazáson belüli vásárlás is), ezért szerintem tégy egy próbát. Max nem jön be, leszeded és kész.
Btw az 5.1.1-et szerintem ne várd, mivel mi már állítólag egyből a 6.0.1-et kapjuk, valamikor második negyedévben. Legalábbis remélem, meg is kapjuk a második negyedévben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest