Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
válasz
migabi24 #39955 üzenetére
Hogy csináltad, hogy majdnem olyan gyors mint az S4? Csak a speedmod kernel miatt? Ha felrakod a 4.1.2-t, és megcsinálod azt is gyorsra, akkor szólnál nekem? Mert nekem most 4.1.2 van fenn, de elég lassú... barátnőmnem 2.3.6 van és az övé gyorsabb. Mondjuk ez alapján lehet neki se fogsz
De én szeretném, úgyhogy légyszi a kedvemért!!
Nem akarok visszamenni 2.3.6-ra csak azért, hogy gyors legyen!
-
törölt tag
válasz
migabi24 #39958 üzenetére
Nekem ez a Wanam jött be. 14.1 -en, vagyok. Ez után még kijött a 14.6, de még nem frissítettem (lustaság). Ez Samsung alapú, tehát működik minden, ami a gyárin, plusz néhány extra. De sztem ennél is több múlik a kernelen. Próbáltam Philz -t, meg még másokat is, de a Siyah után sivár volt mind. Aztán ráakadtam a Dorimanx -ra (na jó, rávezettek
). Ez a Siyah folytatása. Ehhez is van STweaks, olyan lehetőségekkel, amiknek a feléhez hozzá se merek nyúlni. CPU, GPU frekvencialéptetés, kijelző fényerő mod, töltőáram szabályzás, BLN, memória használat szabályzás, stb, stb. Nagyon megszerettem. Ráadásul nincs is más lehetőségem, mert tudomásom szerint CIFS kernel modul csak Doriban van, azt meg napi szinten használom. Ez hálózati meghajtó (pl. NAS) kernel szintű, fájlrendszerbe csatolásához kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest