Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA hiba
- Milyen videókártyát?
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
bajnokpityu #10399 üzenetére
OTA nekem se talál semmit.
PC-n smart switch mutat egy frissítést, de az 16Gb. Annak még nem volt kedvem nekiállni. 😁 -
Asbee
veterán
Miért? Konkurens termékeket hogyan hasonlítsunk össze? Nekem is jobban bírta picit a 15pm, inkább a készenléti fogyasztás miatt. Ebben verhetetlen az iOS. Viszont szépen beállt az s24u is, nap végét simán kihúzom vele. Mondjuk egyik telefont sem töltöm 90% felé csak nagy ritkán.
-
Gyula84
veterán
válasz
milkabrams #10383 üzenetére
semmiben
-
konyi79
addikt
válasz
qltsar #10386 üzenetére
Nincs. Ujjlenyomat.
A régi S21+ és van TabS9 egyik se csinálja, pedig azokban optikai ugye a szenzor, azok csak az ujj alatt nyomják fel nagyon a fényerőt, ami nem zavaró.
Ez feloldáskor, kb míg a háttér animációja megy. Nem teljes fényerő, de sötétben azért bőven zavaró. -
marquuard
veterán
válasz
milkabrams #10383 üzenetére
Nekem is van egy kevlár tokom, Spigen Enzo Aramid. Bár fogásra sima TPU feeling, de legalább jól mutat.
-
konyi79
addikt
Nem tudom, csak én vagyok-e rá érzékeny, de sötétben mikor feloldom a telefont egy pillanatra baromi erős a képernyő fényereje, olyan moziélményt nyújt, mintha a Man in Blackben neutralizálnának. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Meg egy nem típus specifikus probléma, a yt ha háttérben megy, hallgatok valamit podcastként pár perc után leáll, gondolom valami energiabeállítás lelövi. Ez hol tudom orvosolni?
-
Flashback
addikt
Spiegen tok, majdnem tökéletes.
-
V.Stryker
nagyúr
Az a baj ezekkel a tokokkal, hogy elveszik a telefon kecsességét. Tok nélkül teljesen más élmény kézben tartani is , pozitív értelemben.
-
vscotina
aktív tag
sziasztok
Nekem ez a verzió jön be... [link]
-
rjg
őstag
válasz
F_Gergely #10364 üzenetére
Én most vettem ezt az UAG Metropolis LT-t, ami kevésbé robusztus, mint amit linkeltél, de várhatóan elég védelmet ad.
-
$atirka
őstag
válasz
milkabrams #10374 üzenetére
Én is arra számítottam, pedig piszkos műhelyben melózom...
Busman, nem kíméled
, ez még makulátlan
Nem védem, mert letojom, van másik 10, de ez most nagyon bejövős.
-
$atirka
őstag
Ezt a tokot simán tudom ajánlani, nagyon bejön a kinézete és úgy érzem védeni is fogja az esésektől. Élőben még jobban néz ki, mint a képeken. Egyedüli hibája, hogy az autós magsafe-re nagyon pontosan kell feltenni, hogy ne essen le, a dizájn miatt mélyebben van a mágnes, így nem olyan erős, mint a többi.
-
dragon1993
őstag
Törölhető
-
F_Gergely
őstag
ilyen tokot használ valaki?
Gyári vegán "bőr" (ami marhára nem bőr) pár hónap alatt lekopott a sarkoknál, egy forintot nem ér, nem hogy 25 ezret.
-
Vikooo
addikt
válasz
dragon1993 #10362 üzenetére
Gemini összefoglalója:
**Li-ion Battery Degradation Factors:**
* **Temperature:** High temperatures accelerate degradation, while low temperatures can reduce performance.
* **Cycling:** Repeated charging and discharging cycles can lead to gradual capacity loss.
* **Storage:** Prolonged storage at high temperatures or in a fully charged state can degrade the battery.
* **Overcharging/Discharging:** Exceeding the battery's voltage limits can damage the cells.
* **Short Circuits:** Accidental short circuits can cause internal damage and heat buildup.
* **Manufacturing Defects:** Some batteries may have inherent defects that contribute to faster degradation.További prompt szerint:
**Temperature and cycling** are the two most significant factors affecting li-ion battery lifespan.
Bottom line: li-ion esetén mindkettő
-
dragon1993
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz
dragon1993 #10360 üzenetére
Is, igen, jogos. De a töltési ciklus is számít.
-
Flashback
addikt
válasz
dragon1993 #10354 üzenetére
Majd lesz az Alin rendes hütös ami kicserélhetö... Ha nem indítok egy kickstarter kampányt...
-
Ez régebben igaz volt - attól eltekintve, hogy az iPhone 100%-on sokáig áll, utána viszont jobban elkezd csökkenni, ezért nem mindegy, honnan indul az összehasonlítás -, de most nekem az S24U nem merül többet (sőt!) egy éjszaka, mit előtte a 13PM például. Régebbi Samsungoknál nem ez volt a jellemző, azok két SIM kártyával nem bírták ilyen jól.
Azonos alkalmazásokat - és amennyire lehet a két eltérő rendszer miatt - beállításokat használok minden telefonomon.
De a fenti csak a készenlétre igaz, használat közben már eltérők az értékek, valamiben az egyik jobb, másban a másik (PM jobban bírja a böngészést, az U a telefonálást és még lehetne sorolni), emiatt pedig eltérő eredmények születnek a felhasználóknál attól függően, mire és hogyan használják a telefonokat.
Én is a joey04 által írt GSM Arena tesztet preferálom, ott jól össze lehet hasonlítani a telefonokat különböző jellegű használati módok alapján is. -
joey04
titán
válasz
-FreaK- #10347 üzenetére
nálam a 15 pm tovább bírta, mint az s24 u. Biztos sok múlik azon, hogy milyen appokkal tesztelik. Androidosok közül az op12 bírta nagyjából pont annyira mint az iphone, és a vivo x100 pro volt az, ami valamivel még jobb is volt. de jó lenne ha a vivo megtanulna szoftvert írni... legjobb kamera, legjobb üzemidő, csak pocsék sw. A leggyengébb üzemidőt nálam a xiaomi 14 ultra hozta. De neten is ahány teszt, annyi erdemény: [link]. btw nekem a gsmarena tesztjei a legmegbízhatóbbak, ott szinte minden esetben olyan eredmények jönnek ki, amiket én is tapasztalok.
-
Vikooo
addikt
válasz
dragon1993 #10354 üzenetére
Nálam is melegszik AA -val, gondolom a telefonon fut minden és csak tükrözi. Plusz nekem a zsebemben van ilyenkor.
Inkább ez mint a mikro töltések.
-
dragon1993
őstag
válasz
Flashback #10349 üzenetére
Egyébként abban tényleg teljesen más töltő van, viszont wireless AA-val nálam melegszik a telefon töltés nélkül is.
Én elengedtem a dolgot, inkább bedugom.
Stabil, nem melegszik, rendesen tölt.
5 év és talán a Toyota is megugorja a rendes Wireless töltött ami hűti a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest