Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
Graphics #183 üzenetére
És van ez fordítva is, amikor nem tudnak segítséget kérni normálisan, pedig ott van egy kimásolandó kérdéssor... Aztán meg behisztiznek, hogy micsoda szar topic ez.. Jah, amilyen a kérdező... Olyan.
Kétoldalú a dolog.
Nem mindenki él itt és nem mindenki van itt 24/24-ben én se tudom hol lehet a varázslatos masolandó kérdések, de ha megmutatod azt nagyon szépen köszönöm.Sőt a keresőt sem tudom használni mert munka közben telefonról találtam megoldást fenti készülékre hogyan kell magyar nyelvi csomagot varázsolni, illetve kedvenc samu internet böngészőt hogyan lehet rábírni a fordításra... Nem értem S20FE bőngészője tökéletesen ferdít minden nyelvről hazaira és a nagy mesterséges butasággal tuningolt S24FE meg nem tudja hazai nyelvre. Most ezt vadászom hogyan lehet akár, hogy bármelyik böngészőben nézett vidónál automatikus felirat szinte minden fontos nyelven van angol, román, lengyel ..stb hazai nincs.. Esetleg valaki tudja a titkot az nyugodtan mondja.
-
-
-
válasz
Graphics #157 üzenetére
A vásárlásónak ebből csak akkor van kétes haszna, ha olcsóbb jelentősen, mert 1 év garancia megy a kukába... Viszont akkor is van itt érdekesség. Oké, használtként árulja a 0. percest, de akkor a vevő, aki aprón vásárolja, jó eséllyel garancia terén előnybe kerülhet, mert az eredeti vásárló, aki a SAMSUNG-tól vásárolta, vagy szolgáltatótól, 2 éves garanciát kapott rá, ha akarja sem tudna 1 éveset kiállítani. Vagy a 2 éveset adja oda, vagy semmilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest