- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Érdekes ez a banánkérdés.
Iphone 14 Pro és Pixel 7 tulajok is panaszkodnak rá.
Illetve minden olyan újabb telefonon jelentkezik ahol (egyre) nagy(obb) méretű a szenzor és nincs, vagy ki van kapcsolva a "macro mode". (illetve jelentkezhet a jövőben is)
((((Mondjuk én azt nem is értem, hogy szövegfotózáshoz minek használnak emberek széles látószögű kamerát.)))) -
Assimilator
őstag
válasz ggbuffon1897 #23 üzenetére
Pl. én. S9 van még most is. Előtte S5 volt. Amit csak azért cseréltem le, mert pont akkor nyalt betont amikor egyszer nem volt rajta a tokja...
Nem mindenki izgul rá az extra 2 pixelre... Vagy a 1-el újabb procira, főleg amikor az 5 éves telefon is akadásmentes.
Egyébként meg generációk óta semmi másról nem szólnak a telefonok csak a kameraupgrade. Arra meg az ember még mindig talál jobb eszközt, hiába a 20 kamera, AI stb...
Én például azon csodálkozom, hogy felnőtt, értelmesnek tartott emberek, 1-2 évente cserélgetik a csúcsmobilokat, mert annyi kurázsi nincs bennük, hogy ellenálljanak a mesterséges elvárásoknak, ravasz marketinggépezeteknek.
Mert azon kívül, hogy ott tikkel a fejben az érzés, hogy jobb lesz, igazából szinte semmivel nyújt többet, főleg hasznosság terén, ezt az egyén is tudja általában, de hát kell a cucc és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest