Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$ #44515 üzenetére
nem akarok flamelni, de nincs az az isten, hogy apple cuccot vegyek... "pénzem"... cégem van, munkára kell. ha abba gondolok bele, hogy a note árát, ha magamnak ki akarom venni családi kasszába a cégből, akkor valójában 100e-be SE került ma ez a Note... pláne hogy munkára is használom, nem csak egy "dejóhogyilyenemvan" kütyü. Most pl megnéztem a remote desktopot és tátott szájjal bámulom - nekem ez hatalmas segítség a munkában.
a billentyűzetes tábla meg azért kell mert 1) médiafogyasztásra nekem nagyon jó, netezni, akár a projektort/gyerekek tv-jét arról meghajtani (eladom a francba mindhárom notebookomat), illetve tárgyalásra vinni billentyűzettel, jegyzetelni (azon is remote desktop játszik majd), bemutatót tartani a projektorral, stb stb stb stb
-
pzstm
titán
-
-
agabe
addikt
-
-
Soound
tag
válasz
F-ECT$ #44107 üzenetére
Ráadásul nem tudom nézted-e, de Sygic-ben battery manage-emntben külön be tudod állítani hogy milyen módban fusson a progi ha van külső tápegység, vagy ha aksiról megy.
Sygic-ben engem csak egy valami zavar, ha pinch-to-zoom-ot használnám, ráteszem a két újjam a képernyőre, akkor ki-zoomol a térkép, miközbe lehet, hogy én rá-zoomolni akartam
.
-
Caaabi
senior tag
válasz
F-ECT$ #43637 üzenetére
Hát figyelj, fogalmam sincs.. de miota megvolt a wipeolgatás, meg restart azota ugyew 90% rol indult ment a telo másfél órát pont full wifivel végig 10 perc kijelzővel 3 perc hanghívással és 86% on van, lehetséges hogy beragadhatott valami vagy fogalmam sincs better battery statsba is elállitottam valamit és nem is jelzi nekem hogy mi mennyit ment ugyhogy igy esélytelen :S Szerinted érdemes feltolni 29.5 helyett a 30.1 es törököt ? Illusion felé hajlok csak nem elég csicsás pedig én szeretem ha fullosan néz ki egy rom
MEg már kíváncsi vagoyk erre a KP8 as dologra is..
-
sippet
senior tag
válasz
F-ECT$ #43298 üzenetére
"Ha sürgősen kell, akkor sajnos ennyi, de szerintem 2 hónapon belül ez lemegy 100 körülre (addigra lesz bejelentve az sgs3), és nyáron pedig 70-80 körülre"
tartok tőle, hogy ez csak vágyálom.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
F-ECT$ #42725 üzenetére
No mesélj
aztán root hogyan lesz a mobilodinhoz?
Mindenesetre ettől még továbbra se sok értelme van folyamatosan végigfrissíteni a sammobile listáját.
Ke, Kf romokat a melegedés miatt valóban érdemes volt cserélni. Utána már az android verziók esetében is minimális a changelog. Bejön a videotalk, de ezt a samu nem engedélyezi...Ezzio, így friss userként mihez kell a root?
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #42681 üzenetére
2 es akksival
Hála istennek nekem semmi nem kavar be a nyugalmamba. Se Face, se Twitter, Se Vyber, semmi
Fagyasztva vannak. Ha véletlen kell, kiolvasztom. MInden ilyen dolgom gépen végzem. Skype, csak ha kell. Az is fagyasztva. Ezeke a dolgok szonak legjobban sztem a szinkronnal.
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #42091 üzenetére
0 ról. És összegyúrtam sok Romból, és sok rengeteg álltalam gyűjtött ikonból a témát, tweakeket , stb stb...Tehát zagyvarom, minden Romból nem, 3 Romból különböző dolgok, és a saját dolgok MIX e. Ez alapján : Senki ne ugorjon csak úgy neki...
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #41890 üzenetére
Tulajdonságok - működési beállítások - csúsztatás fel ill. le művelet külön-külön.
(#41891) Varszegig: Ezt csak akkor fogyasztja, ha megy a kijelzőn az elmulasztott értesítés 1 órán keresztül (5%)...Ha a közeledben van a telefon és nem csak 5 óránként (-25% elviekben) nézel rá, akkor szinte semmit sem fogyaszt...De ugye be lehet állítani, h ne kapcsolja be a kijelzőt, ha lefelé van fordítva ill. ha zsebben van a telefon, tehát akkor nem fogyaszt...
Nem értem miről beszéltek, h sokat fogyaszt?(#41894) R2D20208: Jaja, nagyon jól testre lehet szabni a go launchert, csak rá kell vennie magát az embernek, h mindent kipróbáljon benne, de szerencsére már van hozzá magyar nyelv is...
-
Sógi
addikt
-
Alien!
senior tag
válasz
F-ECT$ #41649 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem ennyire körülhatárolható a probléma, mivel majdnem minden játéknál jelentkezik, és mondjuk 30-40 perc folyamatos böngészés után (ioperával) is kezd melegedni.
A másik érdekes jelenség, ami kb 10-ből 4-5 alkalommal van, az az, hogy minden este felrakom töltőre, namost ha bekapcsolva teszem ezt, akkor reggelre sokszor láthatóan nem töltött semmit a töltő, viszont érezhetően meleg a telefon. Ez mi a f*sz?!?
Egyébként rootolás nélkül van arra lehetőségem, hogy lementsek minden programot és annak beállításait egy hard reset előtt - ahogy a Titaniummal lehet - vagy ez kilőve?
-
fiktív1
tag
válasz
F-ECT$ #41688 üzenetére
Általában 3.5-4 óra jön ki. Volt egyébként már olyanom is, hogy 4 óra kijelző mellett 51 %-on voltam. Sajnos a képet most nem lehet betenni. Ezt persze úgy lehet elérni, hogy az ember leveszi a töltőről és 4 órán keresztül egyfolytában nyüstöli. Ilyenkor az idő rövidsége miatt ugye a többi dolog (android rendszer pl ) nem tud annyit fogyasztani ilyen rövid idő alatt, mint máskor egész nap alatt. Így volt már 7 órás kijelző használatom is, 25% fényerőn, amikor teszteltem és még volt benne kakaó valamennyi.
Engem sem zavar amúgy mennyi van benne. A ramban
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
F-ECT$ #41649 üzenetére
XWKI4 gyári sw-ben KI1 modem van, ami sokak szerint (XDA) az eddigi legjobb modem. Azt ne cserélgesse sehova, mert a problémáját nem fogja megoldani, maximum (kezdőként) még a gariztatást is elbukja időlegesen.
F-ECT$: A visszhangosodás, illetve a halk hangerő sokszor hw-es hiba. Annyi ilyenbe futnak bele, hogy egyből cserélik a frontpanelt (kijelzőstől), ami az esetek túlnyomó többségében megoldja a problémát.
SW-t nem fognak frissíteni, mert a KI4 a legfrissebb hazai verzió.
szerk2.: körberöhögni meg pláne nem fogják, mert rengeteg hangproblémás sgs2 kerül szervizbe. Mondhatni, hogy a kijelző beégése mellett ez a másik típushibája a készüléknek.
-
litter
tag
válasz
F-ECT$ #41485 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
El is kezdtem a frissítést az alábbi ROM-al.
Rootolással kezdtem volna, feltettem az oldalon belinkelt kernelt Odin-al az eredeti ROM-ra. Meg is jelentek a Superuser és a CWM ikonok. Viszont a teló nem rootolódott, s persze a CW sem került fel.
A ROM manager rootolást hiányol, a Superuser, mint app elindul, de semmit nem tudok vele mit kezdeni így önmagában.
Gondolom én szúrok el valamit, de tudna valaki tippet adni, h melyik lépésnél rontottam el?
Köszi! -
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #41256 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, de hát ez van, ezt tudja ez a rom
2. napja fut és nem volt spontán újraindulás.
Számomra most két rom van ami meggyőzött: Chekcrom és Illusion.(#41275) tomi6600: Nem feltétlen, mert az is baromi jól muzsikált, csak mikor lemaradt a KK5-el, akkor elkacsintgattam tőle...+már nincs kedvem össze-vissza romolni, örülök, ha van egy tökéletesen üzemelő custom rom és élvezem ezt a szuper telefont, amelybe még most is szerelmes vagyok
-
Gizmo94
veterán
válasz
F-ECT$ #41010 üzenetére
Teszteltem én is eleget, de jóformán semmit nem változott tőle. Az akkuidő végülis egy nap mindig megvan durva nyomkodással is, ha rosszabb nem lesz akkor csak fejlesszenek. Bár szeretem a telefont, de ha kijön az SGSIII és nem éktelen áron, azt hiszem, váltani fogok.
Ja és ha nem lesz akkora mint a Note, mert az már nekem túl nagy. Az SGSII is erősen a határ...trident1 CWM fent van? Ha igen, akkor a root elszállt. Ja, efs mentésed van?
Laraxior Talán nem sokkal lesz nagyobb.. Remélem..
Ahogy néztem a gyári képen, kitolták a kijelzőt teljesen a szélekig. Ez ugyan tok esetén gázos lehet, de méret szempontjából előnyös..
-
Gizmo94
veterán
válasz
F-ECT$ #41001 üzenetére
Csak az akkukérdésre leszek kíváncsi a négymagosoknál, mert az még most sem megoldott. nagyobb felbontás, dupla teljesítmény, fele akkuidő? Vagy hogy lesz ez..
hosszú: Akkor ha van JIG bedug és háromszög eltűnt, vagy ha nincs, gyári kernel feldob és akkor is.
Cochy: TBP ha romolsz, alap program, kell! Tölts le egyet és legközelebb mindent ments le vele, abból bármit visszarakhatsz, bármilyen hiba történik flasheléskor, nem veszik el semmid.
-
Gizmo94
veterán
válasz
F-ECT$ #40991 üzenetére
Az éppen egy jó kis logikai játék, ha nem a legjobb. A relatíve egyszerű játékok jók rajta, de szerintem azért ezen játszani mindenképpen csak szükségmegoldás..
Cochy: Ha van TBP mentésed, onnan visszaállítod egyenként az appokat amiket az újabb rom letörölt flashkor és minden jó lesz. Az,hogy a mappa az sd-n van , nem jelenti azt,hogy telepítve is van az app a telefonra. Bár, nem tudom milyen backupod van, nálam még a cwm backup mindig visszarakott mindent.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest