Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #49772 üzenetére
konvergenciát érzek itt a remix ICS rom körül. V9.0 a Gapps és v8.6 a legfrissebb rom mellé. Próbálta már így valaki?
-
Mi a teendő, ha a kódos reset (*2767*3855#) nem működik? beírom és nem csinál semmit csak eltűnik.
-
Udv!
Illusion romhoz lehet hasznalni a deodexed jkay temakat? Mert ugye gyarilag fent van a deluxe csak kerdes nincs-e azon is mokolva valami?!
-
Köszi srácok, de régen szórakoztam már eleget a Spicaval, akkor benne voltam csak már minden a feledés homályába merült
Kicsit frissíteni kell a tudást.
Az ok egyszerű: ez a touchwizz engem kifejezetten idegesít.
-
Hali!
3 év iPhone használat után ma megvettem életem első komoly Androidos telefonját egy SGS2 személyében. Olvasgattam itt párezer hozzászólást de egy-két dolog nem tiszta.
Most jelen pillanatban melyik az a custom ROM és kernel amit érdemes feltenni a gyári helyett? Az első hozzászólásban mindent megtalálok ami kellhet, hogy ezeket feltegyem? Olvastam azt is de kissé kínai az egész úgy ahogy van. Ha valaki itt, vagy privátban vállalna egy gyorstalpalót annak örök hálám. Mire kell figyelni, esetleges buktatók?! Csak nagy vonalakban a többit hozzáolvasom csak lássak már egy konkrét ROM felrakási metódust.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Társasjáték topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest