Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz
discrate #48785 üzenetére
Nem kell félni.
Megnézed milyen rom van a telón. Letöltöd hozzá a megfelelő CF-root kernelt.Odin indít betallózod a kernelt PDA-hoz. Telefont download-ba teszed, csatlakoztatod,sárgán világít a comXX és start, telefon újra indul.
Elmented az efs könyvtárat pl. rootexplorer segítségével.
Utána szerintem, legstabilabb rom a KK5, ezt letöltöd, ha zip akkor kicsomagolod.Telefon megint download mód. Odin indít, betallózod a következően a romot
PDA - CODE file
Phone - modem file
SCS - scs file
CSatlakoztatod a telefont com megint sárga. Ha akarsz pipálni repart-ot akkor kel a pit file is.Ez mind képekkel 1. hsz vagy pda fórumon is jól le van írva.
Szerintem, ha elolvasod figyelmesen nem lehet elrontani.
Persze a KK5 alap függ attól is mlyen főzetet szeretnél, de a nem legfrissebb felmegy erre is. -
Sógi
addikt
válasz
discrate #43281 üzenetére
Ebből az látszik, h szinte nem is "használtad" a telefont...vagyis a sygic futott a legtöbbet az össz használatból...2 nap 16 óra és kb 50%-on vagy
Kijelző ment vagy 1 órát max?
Ez teljesen normális...
Én örülök, ha elmegy 2 napot 5 óra kijelzőhasználattal...
10 nap alatt hányszor töltötted fel? Kétszer?
Egyébként kell az akkunak 10-15 teljes feltöltés mire eléri a max teljesítményét... -
-
F-ECT$
titán
válasz
discrate #43270 üzenetére
Annak a statisztikának sajnos nem nagyon lehet hinni. Egyébként mit jelent, hogy keveset bír? Hány órát megy a telefon, és hány órát megy a kijelző? (Ezek az adatok pontosak az akku adatoknál.)
Megpróbálhatod a sygicet fagyasztani, és megnézni, hogy úgy tovább bírja-e, de szerintem nem fogsz eltérést tapasztalni.
Btw milyen rom, melyik verziója van rajta?
-
Rotate
veterán
válasz
discrate #39039 üzenetére
a 16gb az sd kártyából is csak kb 14,9 a valóságban... abból elveszed a 12-t marad 2,9, amiből 1,9 van alkalmazásokra telepíteni, a maradék egyet meg a rendszer foglalja el ha minden igaz...
a marketing sokszor megtévesztő
az 1TB merevlemez is csak 800 akárhány mega, mivel nem 1000, hanem 1024 a szorzó a mértékegységek között valójában, így amit meghirdetnek az mindig kevesebb valójában...
nem tudom érthető-e ez így...
-
lefkosia
őstag
válasz
discrate #39036 üzenetére
Nyugodj meg, teljesen normális, hogy 12gb látsz.
extraktor: Goatrip 2.0 final
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest