- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Szegedieknek ajánlom figyelmébe a Media Marktot, ott ki van téve, most néztem meg...
Nos, i4 után elég nagy, viszont elég szuper...bár a kiállított modell érintésérzékenysége egy rakat sz*r volt (elnézést), a végighúzogatásokat alig érzékelte, meg a gépelésnél is szinte meg kellett nyomni...lehet ezért volt, mert egy műanyag lefogó volt a képernyő előtt (bár nem láttam, hogy hozzáérne)...akinek van, erősítsen meg, hogy egyébként hibátlanul és gyorsan, pontosan érzékel...
Egyébként pöpec, tényleg ultra vékony, a műanyag mivolta egyáltalán nem zavaró, sőőt..
Egyelőre ennyi, legalább már láttam, csak ez az érintés zavar nagyon (főleg hogy szifon óta nagyon allergiás vagyok, ha valami nem csinálja rögtön, amit akarok).
Vélemény?pestibenji: legalább van egy dátum...valami ilyenre számítottam...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest