Hirdetés
Aktív témák
-
Ugh
tag
Koszi szepen!
-
Ugh
tag
200*10et lehet csinalni pl?
Es milyen voltokkal kene mennie? VAgy azt csak allitgatasokkal tudom majd tesztelni??? -
Ugh
tag
ok
koszi szepen -
Ugh
tag
Tudom, de alapbolt amikor bekapcsoltam, a bios elott az valami 1100 MHz-et irt ki procinak, es csak amikor biosba atallitottam, h 2500+ Barton akkor rakta at 1800 valamennyire...
-
Flameus
aktív tag
''Amikor eloszor osszeraktam es a biosban alacsonyabb orajelen volt a proci''
Pontosan milyen órajelen volt???
A 2500 Barton gyárija órajele 166*11 = tehát a ramok csak 333-on mennek, ha feljebb emeled pl. 200*11-re, akkor 2200-on megy a proci ami egy 3200+ nak felel meg = a ramok 400-on mennek.
Tiszta sor....va'nem??? -
Ugh
tag
Sziasztok!
Mivel en elegge kezdo vagyok, es problemam adodott a fennt emlitett rammal, toletek szeretnek segitseget kerni.
Szoval az alaplapom egy abit NF7, benne van 256MB DDR Samsung RAM (400as) es 2500+Barton. Amikor eloszor osszeraktam es a biosban alacsonyabb orajelen volt a proci, akkor a Ramot 400as-kent irta ki, de amint feljebb vittem a procit (az alap 2500+ szintre) ezutan a RAm beallt 333as-kent.
Miert Van ez, illetve mit tudok csinalni???
REmelem azert erthetoen irtam le, ha nem akkor kerdezzetek batran :)
Koszi szepen!
Aktív témák
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Amazon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest