- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
c0p
csendes tag
sziasztok!
nagy segitsegre lenne szuksegem. szakmai kerdesem lenne. gyakran csinalok nyomdai munkakat photoshopban es eddig mag 707-es monitorom volt. semmit nem allitottam a photoshop-ban, siman az alap beallitasokkal futtattam. ket hete vettem egy samsung 957-est, aminek orulok is jol. szebb kepe van rgb-ben, jobb, etc... viszont eszrevettem, hogy cmyk-ban teljesen mas szinekkel jeleniti meg a regi munkaim (sokkal sotetebbek) es, ha azokat rgb-be konvertalom es elmentem, sotetek is maradnak. hogy erthetobb legyen: a regi munkaim nem ugy jelennek meg, mint pl. a laptop kepernyojen es a mag-on (ez a ketto teljesen hasonlo tonusokban mutatja meg, a samsung sokkal sotetebben).
ez meg nem lenne akkora baj, mert akkor a regi munkakat, ha elo kell venni, eloveszem a laptopon. viszont azota volt 4 CMYK munkam is. a samsungon megcsinaltam, majd rgb-t is kepeztem beloluk es szepek maradtak. a samsungon az rgb es a cmyk verzio is teljesen hasonlo tonusu. a laptopra atrakva is szinhu maradt az rgb verzio, ellenben a cmyk verzio total mas lett. sokkal vilagosabb. (egy picit, mintha rgb megjelenito programban neznel cmyk-t) ezt hol lehet korrigalni? kardinalis kerdes, mivel folyamatosan dolgoznom kell es igy total mas cmyk jon ki a samsungon, mint barmi mason!!! es a nyomdaban viszont a masik ketto monitoron megjeleno szintonusok jonnek vissza, nem a samsungon latottak! (photoshop cmyk color beallitasok mindkettonel ugyanarra van allitva es a cmyk-kat sem acdsee-ben neztem, ahol alap, hogy vilagosabbak)
probaljatok segiteni minel elobb plz! nehogymar ez monitorhiba legyen es nem lehet rendesen cmyk-ban dolgozni vele, mert ilyenrol meg soha nem hallottam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GP850-B Monitor! 2560x1440 / 1ms / 165Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest