- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Fujifilm X
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
c0p
csendes tag
sziasztok!
nagy segitsegre lenne szuksegem. szakmai kerdesem lenne. gyakran csinalok nyomdai munkakat photoshopban es eddig mag 707-es monitorom volt. semmit nem allitottam a photoshop-ban, siman az alap beallitasokkal futtattam. ket hete vettem egy samsung 957-est, aminek orulok is jol. szebb kepe van rgb-ben, jobb, etc... viszont eszrevettem, hogy cmyk-ban teljesen mas szinekkel jeleniti meg a regi munkaim (sokkal sotetebbek) es, ha azokat rgb-be konvertalom es elmentem, sotetek is maradnak. hogy erthetobb legyen: a regi munkaim nem ugy jelennek meg, mint pl. a laptop kepernyojen es a mag-on (ez a ketto teljesen hasonlo tonusokban mutatja meg, a samsung sokkal sotetebben).
ez meg nem lenne akkora baj, mert akkor a regi munkakat, ha elo kell venni, eloveszem a laptopon. viszont azota volt 4 CMYK munkam is. a samsungon megcsinaltam, majd rgb-t is kepeztem beloluk es szepek maradtak. a samsungon az rgb es a cmyk verzio is teljesen hasonlo tonusu. a laptopra atrakva is szinhu maradt az rgb verzio, ellenben a cmyk verzio total mas lett. sokkal vilagosabb. (egy picit, mintha rgb megjelenito programban neznel cmyk-t) ezt hol lehet korrigalni? kardinalis kerdes, mivel folyamatosan dolgoznom kell es igy total mas cmyk jon ki a samsungon, mint barmi mason!!! es a nyomdaban viszont a masik ketto monitoron megjeleno szintonusok jonnek vissza, nem a samsungon latottak! (photoshop cmyk color beallitasok mindkettonel ugyanarra van allitva es a cmyk-kat sem acdsee-ben neztem, ahol alap, hogy vilagosabbak)
probaljatok segiteni minel elobb plz! nehogymar ez monitorhiba legyen es nem lehet rendesen cmyk-ban dolgozni vele, mert ilyenrol meg soha nem hallottam.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Temu
- PlayStation 5
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- sziku69: Szólánc.
- Túra és kirándulás topic
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest