- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
kankalin
csendes tag
Sziatok!
Nekem is ilyen monitorom van, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Sikerült a digitális módot összehozni, bár használati utasítást nem adtak hozzá, de innen le lehet tölteni a magyar nyelvű leírás PDF-ben.
Remélem lesz, aki hasznát veszi.
[link]
[Szerkesztve] -
FNZ
őstag
-
dzsóbácsi
aktív tag
ÜDV!!..
Gondolkodom egy ilyen moncsin.....tetszenek a paraméterei, meg amiket olvastam róla...
Szeretném tudni, hogy a gyári csomagolásában adnak-e hozzá DVI-D kábelt??...ami elvileg kompatibilis a mostani VGA-kkal...Csak mert itt PH.-n is olvastam, hogy többeknek nem működött ez a DVI dolog...
Elöre is köki... -
Motaba78
addikt
lásd a #42# hozzászólásom illetve nekem ilyen moncsim van, nekem mindere teljessen tökéletes az megy hogy 3000:1 kontrasztarányos a másik erre én csak azt mondom igaz hogy a 931 bf 2000es kontrasztos de nekem mind a kontrasztot mind fényeröt vissza kellett vennem igy most jo ha mindegyik 30%on van.
eddig nagyona 931 bf
-
jeni
félisten
Szia
Tapasztalat erről?Mert 46700Ft árulják pesten.Ha nem ez akkor a LG L1960TR BF (Ami tetszik benne,hogy 3000 a kontraszt aránya,hogy egy valós-e vagy interpolált csak azt nem tudom.Esetleg valaki?). Tudom,hogy ez samu topic de szeretnék egy TFT csak ezért irtam be ide mert a monitorok topikjába nem tudom,hogy hogyan nyitsak a LG-nek topikot mert erről nincs irás.előre is köszi a hozzászólást. -
Szanyi
csendes tag
Sziasztok. Mostanában akarok egy ilyen monitort venni. Játékra filmnézésre használnám főleg....Érdemes?
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Mit lehet elkövetni, hogy gariba cseréljék a monitort? Az egyik kedves kolesztársam 3 órával a kiköltözés előtt félrehamuzott, és egy apró parázs a képernyőre hullt. ennek hatására lett egy pixelnyi lyuk a képernyőn. Mivel ez nem garis hibamit lehetne tenni?
azok után hogy széttéptem a srácot... -
Zin
őstag
Hali!
931BF-rol lenne szo.A Magic Color stb az mire jo?
Kulon alithato ha filmet nezem, meg netezek stb?
Vki irja le ezeket a funkciokat.Köszönöm -
csizzah
aktív tag
Ezek szerint 2 ms -es. [link]
-
PZee
csendes tag
Hali!
Tudom, hogy ez a topic nem Wide monitorokról szól, de talán tud valaki segiteni az alábbi problémámban.Van egy SAMSUNG 931 BW monitorom. Nagyon szép és jó monitor, meg vagyok eddig elégedve vele / 3 napja van meg /. A problémám az, hogy hiába van összekötve DVI kábellal a monitor, csak analóg módot jelez ki. Ha digitálisra állítom, akkor check signal kabel felirat jelenik meg, és visszaáll analóg jelre.
A gpu GIGABITE NVIDIA GEOFORCE 7600 GS
Köszi: PZee -
csizzah
aktív tag
Hi everyone,
Nem tudja valaki véletlenül mi a különbség a 931bf, és a 932bf között?, ahogy nézem a specifikációkat nem igazán látok különbséget, csak a dizájn más vagy van érdemi különbség is?
Üdv,
CsizZ -
FNZ
őstag
hali!
a hét elején vettem én is egy ilyen monitort. előtte is samsung monitorom volt, de az 17 colos crt-s. azzal nem volt semmi baj (3,5 éve vettem), csak hát fejlődni kell a korral és azért cseréltem le. dvi-n keresztül kötöttem össze. szép a képe.
1 baja azért akad !!!
NEM LEHET ELŐRE HAJTANI A MONITORT (CSAK EGY KICSIT), INKÁBB CSAK HÁTRA. mivel nekem eleve magasabban volt a régi monitorom is (olyan a számítógép asztalom kiképzése), ezért meg kellett billenteni és egy dvd tokot kellett a talpa alá hátra tennem!
így egy kicsit hüjjjén néz ki, de legalább így most jó.
de egyébként OK a monitor
[Szerkesztve] -
gaben
aktív tag
Van egy elektronikai szervizes ismerősöm,tőle kérdeztem,valszeg árnyékolási vagy áramköri hiba lehet,de még más miatt is előfordulhat....
Nálma főleg a lila színnél volt gond(itt látszott a legjobban),de az asztalnál is lehetett egy kicsit látni.Szürkénél is.Tehát úgy általánosan mindenhol,csak különböző intenzitással...
Kicserélik,azt mondták holnap vag holnapután kell érte menni.
Magic color be/ki esetén is csinálta.Nálam messzebbről is lehetett látni. -
gaben
aktív tag
ICC profilotok nincs véletlenül??
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Tegnap óta én is ilyen moncsit használok.
Én nagyon megvagyok vele elégedve, elötte egy Acer Al1722es tft-t használtam azt is nagyon szeretem, most a céghez behoztam magamnak
Remélem ez a moncsi is lesz olyan mint az Acer. -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 3-4 napos Samsung 931BF TFT-m.Az a gondom,hogy ,a kép vibrál.Dvi és D-sub kábellel is.Főleg lila színnél vehető észre,de némelyik windows asztalnál is látni egy kcisit.
Valaki tapasztalt ilyesmit?
Nektek miylne felbomtásban megy ,miylen frissítési freki mellett? -
Re-Tech
aktív tag
Nemi bevilagitas alul-felul termeszetes, hiszen ott vannak a csovek. Nekem nem zavaro.
A csikokat meg a ''szupergyors' elektronika miatt latod, ha kikapcsolod az RTA funkciot a menuben akkor atvalt 8 ms-esre a moncsi es ugy minden szep es jo lesz. Ha tudtam volna mielott meegvettem, biztos sima 8 ms-es moncsit vettem volna, az jatekra is tokeletesen megfelel. Amit nagyon utalok a monitorba, az az, hogy nem lehete defaultba kikapcsolni az RTA-t. Egyebkent klafa nagyon. -
Rolcsi20
senior tag
én még nem néztem hogy milyen méretarányú filmeknél láttam, 1ik nap néztem 1 jó kis ''akció'' filmet
és a csaj lába néha fekete volt, ilyen fekete csíkokat húzott bele, egy játékban meg amikor füstgránátot nyomnak a füstbe fekete csíkokat húz ha mozgatom az egeret....és nemrég 1szer 1 hideg indításnál a jobb felsőbe fehérebb volt a kép....én ennyit vettem észre. Lehetséges h ez driver hiba? mármint a fekete csíkok...
-
trachus
csendes tag
-
Rolcsi20
senior tag
nem tok teljesen rácáfolni, én a menüjével voltam elégedetlen, de találtam a cdjén 1 progit ami faszán beállította, így nem értem minek rá az osd menübe annyi alpont
....ennek asszem 700:1es a kontrasz ami dinamikusan 2000. 2ms nem 8 mint a 203B-nél, én ez alapján választottam, a pivot funkció meg nem érdekel....4kg az egész monitor, kisújammal elfordítom ha kell, amúgy meg 160fokos a szöge, oldalról is tökéletesen látok rajta mindent....bevilágítás? hát én is vettem észre néha furcsa dolgokat, de sztem ez nem bevilágítás hanem vmi más, pl 1 játéknál a amikor füstgránátot nyomnak néha a fehéret fekete csíkokkal szabdalja meg...ami zavaró mert az ellenség is feketébe van
....1-2 filmnél meg azt vettem észre hogy néha szintén fekete dolgokat húz a képernyőre...ez talán nincs még rendesen beállítva, vagy 1 újabb driver kéne hozzá. Majd meglátom mit találok, ezeken kívül amúgy hibátlan és szép gyors.
-
Vadafak
tag
hát jahh én még nem nagyon tudok dönteni
ha 203b-nek nem 600:1-es kontrasztaránya lenne már meg is vettem volna, igaz egy tizessel, pontosabban 8ezer forintal drágább mint 931bf de tud pivotot meg nagyobb felbontást, meg picit nagyobb is ...
az lehet hogy 931bfről hallottam azt hogy zavaró nagyon a bevilágítása?! (mert hogy én filmre is egész sokat hazsnálnám), ja meg hogy nagyon unstabil?! : S
rolcsi cáfolj rá kérlek
[Szerkesztve] -
Rolcsi20
senior tag
sziasztok, ma vettem ezt a monitort, de meglepődve tapasztalom hogy hiába van rajta auto gomb, azt írja ki hogy nincs ilyen funkció amikor megnyomom, osd menübe is 1 csomó dolog le van tiltva hogy nincs ilyen funkcio de a könyvtára megvan....csak nálam van ez? driverért felnyomtam, szal azzzal elvileg nincs gond, esetleg tudna adni vki ár beállítást? kontrast, iylesmik...thx.
-
D.Zsolty
csendes tag
Ja és az lemaradt, hogy csak akkor ha a magic color be van kapcsolva!!!!!!
-
D.Zsolty
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy fekete háttérnél közelről nektek is ''zizegnek,vibrálnak'' a képpontok??? Csak feketénél tapasztaltam! köszi -
trachus
csendes tag
Ha visszaveszem 1024x768-ba, akkor csak életlenek lesznek a betűk. Ezért asztalon 1280x1024-ben használom, de amikor nagyritkán játszom, akkor lehet 1024x768-ban is játszani. Ott nem jelentkezik a betűk életlenítése.
A legtöbb mai videókártya pedig lazán bírja az 1280x1024-es felbontást 2D-ben.
A monitor beállításainál lehet korrigálni a tojás formán. -
nokia5300
csendes tag
ha pl vissza veszed 1024x768 nem lesz a kör alak tojás formájú?Csak azért kérdezem mert én is most akarok ilyen monitort venni.A havernál láttam na nem ilyen monitort ott volt ilyen jelenség.
-
STC Speed
őstag
Szerintem nem baj,hogy megnyitottad.
Gratulálok Neked,a bevilágítás miatt ne szorongj,ezt LCD-nél természetes. -
trachus
csendes tag
Sziasztok!
Bátorkodtam ebben a témában topicot nyitni, mert nem találtam ilyet.
Szóval már vagy két hete birtoklom ezt a típusú LCD monitort (Samsung SyncMaster 931BF)
Samsung 931BF részletes információ:
Képernyő:
Képméret: 19''
Látható képméret: 19''
Típus: 931BF
Képponttávolság: 0,294mm
Bemeneti videojel: Analog/digitális
Vízszintes frekvencia: 30-81 kHz
Függőleges frekvencia: 56-75 Hz
Csatlakozó típus: Analóg RGB, DVI
Videoszint: Nincs adat
Szink. típus: Nincs adat
Fényerő: 300 cd/m2
Kontraszt arány: 700:1 (dinamikus kontraszt 2000:1)
Képlátószög (H/V): 160°/160°
Válaszidő: 2 ms
Interfész: Nincs adat
Képfelbontás:
Maximális: 1280x1024
Ajánlott: 1280x1024
Színskála: 16,2 Millio
Teljesítmény:
Energia felvétel bekapcsolt állapotban: 38 Watt
Energia felvétel készenléti üzemmódban: <1Watt
Energiagazdálkodás: Nincs adat
Beállítási lehetőségek:
OSD menü: Van
Plug & Play:
Nincs adat
Alap tartozékok:
Nincs adat
Egyéb tartozékok:
Nincs adat
Egyéb tulajdonságok:
Tanúsítványok: TCO’03
Külső méretek (szélesség x magasság x mélység): 422.7x427.9x219.3 mm
Tömeg: 5,5 kg
Első LCD monitorom, eddig mindig CRT-m volt. (Szintén Samsung.)
A színek nagyon telítettek, élettel teliek. Játékra és grafikai munkára is ajánlani tudom.
Viszont egy problémám van, ha ez nevezhető annak: Filmeknél enyhe bevilágítás tapasztalható. Nem tudom, hogy lehetne ezt a problémát orvosolni, ezért szeretném a 931BF tulajdonosok segítségét kérni.
Esetleg küldjem vissza és cseréltessem ki?
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- MSI MAG 274PFW IPS 27 inch 180Hz monitor eladó
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest