Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia Alex!
Szerintem ne éld bele ennyire magad, mert eddig jópárszor volt, hogy egy címre két eszközt küldtek, és a visszaküldés helyett, akkor is a környezetbarát megsemmísítést ajánlották. Magyarul dobja ki...
És egyébknt az internet minőségét nem csak a sebességből nézik. ( én sem azon vettem észre anno, hogy baj van a netemmel, és nem csak én érzem úgy, hanem ténylegesen rosszak az értékek )És ha annyira fontos lenne a pontos mérés, akkor az országon belül is mérhetne, illetve csinálhatnának olyan openwrt, ami ki tudja hajtani a mérőt. Asus N66U-s routerrel, 120as nettel HELYESEN bekötve sem mért sose 120 közelében sem, még akkor sem, ha utána ellenőriztem, és magyar szervereken hozta a sebességet, úgyhogy nem hiszem, hogy nálam lenne a szűk keresztmetszet, főleg úgy, hogy WLAN csak mobil frissítésére használom, úgyhogy a mailek szinkronizálás nem hiszem nagyon leterhelné

Nem akarom nagyon védeni az UPCt, de pl nekem legtöbb esetben hozza a sebessét a letöltéseknél.Én személy szerint 60as net felett nem hallottam itt olyat a fórumon, hogy jól kimérte volna...
Persze ez senkit nem mentesít hogy ha ők nem csinálják akkor mi minek, de ha ők komolyabban vennék a dolgot, akkor szerintem mi is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest