- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
proci985 #5709 üzenetére
én 2.0-ban végigvittem a játékot, igaz n00b fokozaton, és jó sok lőszerrel (x18 után a geci törpék miatt), mivel lecsökkentettem a lőszerek súlyát hogy sok férjen el. Az erőmű nem volt könnyű, mivel 90%+-os seva suitban és ecologist suitban is sok - radiationos artifactal is kb 20 secenként megkaptam a halálos sugárzást, ami fura, mert alapjátékban még a reaktorban a fűtőelemeken ugrálva is csak recsegett, de nem sugárzódtam be. Ezért a seva suitra rányomtam egy 150%-os radiation védelmet a configokból, ami nagyon gyorsan esett, mivel amortizálódott elég gyorsan. Voltak ilyen szép egy lövések a monolithosoktól (odajön, egy lövés, fejbetalál game over 80%-os ruhával, és 100% hp-val). És persze valahol lent volt egy controller is, hogy a kameraforgatással meg a hahhogással boldogítson, de persze sehol nem találtam meg.
Végülis amikor bejutottam az utolsó pályarészre ott már egyszerűbb volt, mert bár ott is pár lövéssel kinyírnak a monolithesek, de nincs sugárzás, nincs controller, nincs a robbanás előtti párbeszédek jó hangos visszajátszása, lehet araszolgatni.
Bár a bejáratnál a 3 felé ágazó folyosónál el kell dobálgatni pár gránátot, hiszen mind 3 irányban jósok monolithos van, akik ráadásul összevissza kiszámíthatatlanul ólálkodnak, fedezék meg alig van.Egyébként kint az npp-nél sztem könnyebb volt mint az alapjátékban, mert nem ment időre, és nem kellett azt a lelövök 4 embert, majd mindent lepakolva, végigsprintelek a bejáratig dolgot játszani, hanem csak majdnem nyugodtan (a helikopterek miatt nem teljesen nyugodtan) lelőni mindet, és bemenni. Bár a helik miatt így is sprintelnem kellett egy kicsit, de volt pár endurancés artifactom
Sztem az npp-ben a lőszer nem olyan nagy hiány, hiszen a monolithosoktól lehet felszedni, és én nem találkoztam törpével, bár az exoskeletonosokba is elég sokat kell lőni, de mégse 3+ tárat mint a törpékbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged