-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Nálam így néz ki a cucc
na és akkor itt még nem megy a Vuze meg nem megy a DC, mert akkor már kevés is lenne a 3GB ami benntvan. Eredetileg 4 van, de az egyik modul most meghót. 2GB-val játszhatatlan a Stalker Vistán, mert elfogy a 2GB ram. Másrészt meg évekig tart, mire betölt egy pályát. Tapasztalatból beszélek, mert alig 1 hete 2GB ram volt csak a gépemben, mikor próbálgattam, hogy melyik modul halt be, és bizony kevés a vista kényelmes használatához a 2GB ram. Xpvel anno játszottam 2GB-vel, de amikor meglett a 4GB ramom ott is nagyot néztem. Végülis ha megnézed a Stalker lapkészletét, láthatod hogy 1,6GB. ha ehhez hozzáadjuk az Xp 500M-ját, akkor máris 2GB felett vagyunk...
A ram meg olcsó, meg már Xp vége fele is 4GB-ot használtam, szóval a Vista kényelmesen elfér benne az összes alkalmazással.
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2
üzenetére
fél gigával nekem simán elmentek olyan dolgok xp-n maxon, ami másnak 1 gb-vel nem maxon, vista alatt szaggattak csúnyán, és ez amúgy sem az a topic

-
Sonja
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
Azt megjegyzem, hogy nálam semmi féle "röcögés" nincs, pedig tölt menet közben, mert látom a kis floppy ikont alul jobb oldalt. Igaz, nem tartok még csak a negyedénél. Lehet, hogy később elő fog fordulni, majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield