Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Bencom ™ #5129 üzenetére
Na ja, de te 128 megát írtál, nem 512-t
VinoRosso: na igen, ízlések és pofonok. Nálam jól ment Vista 2 giga rammal is, 4-el nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni (de ha 32 bites, ott még bejön a vidikari is). Pedig én sem kíméltem, szóval nem egy asztal ment, 1 word ikonnal
Most Dark Valleyben vagyok, xp+vista együtt 1,61 giga.
De hogy on legyen: amikor segítek Bulletnek kiszabadítani a másik dutyst, beszél egy bizonyos "kapuról", amely a malacfarm mögött van
. Kétszer is megnéztem, mert úgy véltem a laborról beszél, de arról külön is "bekezdés'" van, miszerint úgy őrzik mint Fort Knoxot". Ugyanakkor a malacfarm "mögött" nincs semmi (meg körben sem nagyon). Mire érthette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest