- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #4999 üzenetére
Ez az átírogatós / számolgatós dolog nekem kicsit magas, meg nem igazán felhasználóbarát. OL 2.2-t kezdtem el most, majd megnézem a barkeepernél, itt is mindent meg lehet-e venni vaktában, bár a cordonos trader választéka alapján úgy tűnik, alaposan ráncfellvarták ezt a részt.
OL 1.3ban végigjátszáskor én is módosítottam valamicskét. Igaz nem túl kifinomult módon, de töröltem az összes *trader* fájlt
, így gyakorlatilag eredeti trader-rendszer lett (úgy tűnik, ilyenkor az alapjáték fájljait használja).
A másik a súly volt, ott visszavettem. A gáz az, hogy exo-nak a súlyát nem tudtam megtalálni, így azzal simán 80 kiló megint. Kicsi hiba, de exot a nightvisionje miatt nem használok, kifolyik a szemem a zöldtől . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest