- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4775 üzenetére
Én is ezt a kérdést teszem fel. Amit fenn leírtam az egyszeri alkalom, ráadásul igencsak bugszínű, mert azok oda még most is be vannak ragadva, és nem jönnek el onnan (ami nagyon szuper, mert gáz kimenni - bejönni a pályára
(gondolom az irányítók miatt van, ezért most próbálom őket onnan "kicsalni".
Ehhez képest a sztorik amiket meséltek, sokkal izgalmasabbak. Azt már korán észrevettem, hogy a cordon néhány mutáns kinyírása utána szinte "lakatlan", persze stalkereken kívül. És máshol sem pezseg az élet úgy, mint az alapjátékban. Kutyát 1000 éve nem láttam, nagyritkán van egy-két pseudodog, aztán semmi. Blowout is ritkábban már, mint a játék elején. Ha nincs ez a horda, még bloodsucker is ritkaságszámba megy (max a faluban van 3, akiknek a kinyírása amúgy is alapfeladat). Úgy általánosságban sokkal kevesebb mutánssal találkozom, mint a játék elején, vagy az alapjátékban. Flesh-t sem láttam már régen.
Én is rosszul csinálok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16 vagy 32GB RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest