- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- HiMedia lejátszók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985 #3897 üzenetére
ez a priboi új verzsön ez az 1,6os patchel megy? nekem nem US gamevan, akkor gondolom non US- patch kéne, csak azt nem tom, hogy ez biztos jó e? eddig world wide patcheket használtam, de 1004 óta elvesztettem a fonalat. Ez a dead city-s video amit linkeltem, ez az új priboiból van? vagy ez még a régi alfa stalker...ahogy nézegettem youtube-on, elég sok pálya volt ebben, ami meg sem jelent az 1.000-val. Gondolom most amit onnét kiselejteztek, abból dobtk össze a Clear Sky-t. Mondjuk jobb lett volna egy egész gammát kihozni, igaz az nagyon sok munka lett volna, kb most jönne ki, és valami gondolom virítani kellett má.
Am hol is van ez a magyar Stalker fórum, ahol el lehet tanulgatni a mod készítést? Szívesen beszállnék én is egy ilyen projektbe, vagy esetleg fejlesztgethatnénk valamit közösen, most nyáron lesz egy kis szabadidőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest