Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Hogy a tökömbe nem listázták be a fegyvereket!? Az Abakan helyett egy AKM-et raktam be és páncélt cseréltem a földalatt, mert tönkre mentek, de szerintem nem csak ez a baj, mert előbbi mentést próbáltam betölteni az sem volt jó, értve ez alatt az Agroprom pincerendszert, az előtte levő kinti mentés betölthető.
Azokat a logokat amit küldtem, akkor csinálta amikor kilépett, utánna nekem is 0-ás logokat csinál.
Volt olyan hogy pakolásztam a cuccaimat és eltűnt jó fegyver. Csak már nem emlékszem, hogy ennél vagy a Legendary-nál volt-e. De már többször volt olyan érzésem, mintha hiányozna valami, de nálam a rengeteg cucc között.....
"Hogy lehet azt megoldani, hogy betöltéskor ne automatikusan a játékban találjam magam, hanem gombnyomásra tegyen be," ez engem is nagyon érdekelne, természetesen betöltéskor szoktam kimenni a konyhába egy sörért vagy valami másért... Nem nagyon jó ha közben az ellen leharcol.
Tényleg mennyire birkaság, hogy mindjárt bevág a játékba."...meghalásnál a gyorstöltés ctd-t okoz" de a rendes mentés visszatöltésnél is. Azért egy próbát megér.
rétisün lehet, hogy másik fájlban azért benne van. Egy keresést megér, ha már tudod mit kell keresni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg mennyire birkaság, hogy mindjárt bevág a játékba.

shield