Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Windows alatt az is fontos szempontom, hogy fontos Lenovos programjaim jól fussoanak, mert akkor dolgozik teljesen a kezem alá a gép, ugyanis ThinkPad laptopot használok. A gyártó ezzel a sebes Windows fejlesztéssel nem tartotta a lépést. Windows 7 alatt viszont pöccre ment minden.
Egyébként a Windows 8 és 8.1 nem való munkaállomásnak, én ehhez a véleményhez tartom magamat és mindezt a Lenovo ThinkPad topikban kicsit részletesebben is leírtam. Szórakoztató multimédiás központnak minden bizonnyal megfelelő.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Wubival Windows alól kényelmesen feltudod telepíteni az Ubuntut és le is szedheted ugyanúgy, emiatt kár lenne visszaállításra pazarolni az idődet.

Amúgy nekem bejött a Windows 8, de csak a Phone változat, amely mobilon egészen használható, habár azon meg túlságosan kötött és fapados.
Mindegy végülis te göngyölítetted fel a Windows 8-témát, én csak meg szerettem volna osztani az élményemet, hogy simán tudtam moddolt SHOC-ot is futtatni Linuxon.
Amennyiben lesz rá időm, kipróbálom a COP-ot is egy népszerű moddal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield