Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
rétisün #7612 üzenetére
a "meet kruglov" failed valószínűleg azért van, mert meghalt, az általad linkelt képen lévő "kísérd kruglovot..." pedig az a rész, amikor fusz vele kb. a helikoptertől, a katonák pedig lőnek/üldöznek. Erre biztosan emlékszel. Találkozol a yantari bejáratnál egy fószerrel, illetve azelőtt, mielőtt belépsz yantarba, de ennek nincs jelentősége. Kruglov pendrivejára van szüksége a főszálhoz.
rétisün: Én először, amikor még nem figyeltem a pda-t halva találtam, megölték a katonák, mert nem kapcsoltam időben. Elvettem tőle a pendriveját, elvittem yantarba, és folytattam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest