Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ezt mondom én is. Amikor először kezdtem az ST2-t, túl erősnek éreztem a fegyvereket, egész addig, míg rám is el nem kezdtek lőni. Akkor rájöttem a dolog értelmére és szerintem is így a jobb. Pont ezért marhaság, hogy az AA-val felturbózott verzióban az alap AK-74 ereje gyakorlatilag tizede, mint az AMK-ból bekerült AK-é. Ezért is húztam vissza ebben a javítócsomagban az eredeti ST2 értékekre, amit lecseréltek.
Azt nem tudom, hogy direkt rontották-e le. vagy csak simán beleszórták az AA-ból az összes fájlt, de mindkét esetben rossz a megoldás. Ha vissza akarja venni, akkor minden fegyverét vissza kell, ha meg nem, akkor egyiket sem. Így csak kb a negyede volt nagyon gyenge, de pont azokkal kezdesz, így az erdei séta gyakorlatilag egy rohanássá változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield