- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz kekeeci #8413 üzenetére
Igen, de a szomorú az, hogy ezeket egyesével a felhasználoknak kell fel tenni a Directx frissítésekkel és a régebbi .netekkel együtt a Windows 10-re, mert azt nem tölti le az update... Viszont paint 3D meg kapcsolatok app az van...
Még a Steam-el is hamarabb hozzá jut ezekhez az ember a fenti fontosabb dolgokhoz, mint a Microsofttól!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
-
mtomi95
senior tag
válasz Misi 007 #8366 üzenetére
Azért állt vissza alapra minden beállítás, mert még nem tudtál belőle kilépni rendesen. A beállításokat csak akkor hajlandó elmenteni!
Szomorú, de nálam is ez a helyzet. Én már csak az AMD gpu-ra tudok gondolni, hogy amiatt van nálam ez.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Misi 007 #8363 üzenetére
Más billentyűk működnek?
Nekem olyan volt, hogy nem volt hozzá rendelve egy cselekvéshez sem billentyű, még a menübe sem tudtam kilépni miután betöltött a játék. Aztán a beállításokban az irányítást kellett alapra állítani és úgy működött minden, de ez nekem a Clear Skynál is volt!Igen kicsit erőszakosan kell bezárni, de ha ügyesebb vagy fel lehet hozni a feladat kezelőt is, bár kurzor és egér az egyáltalán nincs, de a billentyűzet nyilakkal a játék folyamatához navigálsz majd nyomsz egy del-t.
Vagy ha nagyon hardcore megoldás kell van olyan program, hogy AeroTweaker. Abban lehet olyan parancs lehetőséget adni az alap Windows menükhöz, hogy kill all not res. task. Az szépen kilövi!
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz havenday #8351 üzenetére
Sajnos nincs!
Talán az segít, ha van mod amit te tettél bele még ha a menüből is választottad azokat kapcsold ki! Sőt a nyakamat tenném rá, hogy a modok miatt crashel amiket alapból bele tettetek, mivel a 1.3-as SeregA- Lus verziót egy hiba nélkül végig játszotta az öcsém a gépemen! Bár abban nem volt ilyen szép a játék, de legalább sosem dobott ki a hibával...Probald meg, hogy a létező összes módot kikapcsolod és kezd egy új játékot, nézd meg úgy.
-
mtomi95
senior tag
Üdv!
A legfrissebb verzióban mások a zombik hangjai! Nem lehet valahogy visszaállítani a régit? A régebbiben amit én játszottam anno ott valami olyasmit mondtak a zombik szoldat-szoldat-szoldat! Vicces is meg félelmetes is volt egyben.
Itt egy videó miről beszélek: [link]
Csak emiatt nem raknám vissza a nagyon régi verziót! :/Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest