- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
Plazmacucci #3681 üzenetére
Azt tudom, hogy mostanára lett beígérve, de jelenleg még nincs kinn, tehát nincs mire váltani.
bluyoo: remélem nem úgy érted, hogy a föld alatti rendszerben, mert a Stalkernek pont azok a fajta rossz közérzetet okozó, klausztrofóbiás katakombái vannak, a fülnyomasztó csönddel, amiknél jót tenne nekem némi társaság (akár ellenséges emberkék is). Minél kevesebbszer kelljen lemenni az X-ekbe.
Amúgy a Sin leader mikor kegyeskedik visszaadni a cuccaimat? Csak mert a szerkó-fegyó megfosztása miatt nem tudtam leszedni a monolithosokat és újra kellett lootolnom a cuccokat, ami jópár órámat vitte fölösen.
Na, majd a patch után elölről kezdve pólóban megyek oda hozzá... -
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #3681 üzenetére
Ebben a formában is végig tudtam vinni a játékot, a játék végi CTD-ken kívül komolyabb buggal nem találkoztam. És senki sem mondta hogy tökéletes lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest