Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dezowave

  csendes tag

  válasz capulet75 #5777 üzenetére

  Remélem nem valami agyonhekkelt ruszki f*st szedtél le. :) Ott van a hivatalos torrent link a moddb oldalunkon (http://gameupdates.org/details.php?id=5770), annál tuti nem lesz gondod mivel eredeti release, de még fenn van direktbe az oblivionlost.pl ftpjén is: http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/

  + hogy értsétek miért eszik ennyit a játék, pár tipp amivel lehet teljesítményt javítani minőségi romlás nélkül:

  - a fűárnyék kikapcsolással 20-30%-al javulhat a teljesítmény, mivel a fű textúrák magas felbontásúak, ezáltal az árnyékuk is élesebb, mondani sem kell, hogy az alap fű-sűrűséggel (grass density) és a 100méteres távval irdatlan mennyiségű dinamikus árnyékot kell számolnia az enginenek, ezért is nincs benne egyik stalkerben sem ez a grafikai beállítás.
  - a sunshaft-ok melletti csúszka az nem a minőségét állítja, hanem az erejét, médiumon bőven elég, és highon nem lesz szebb, csak több (ami kb 10%-al csökkenti is a teljesítményt)
  - a shadowmap high-on kicsit túlzás volt részünkről, egyik játékban se tudod 8k-ra állítani az árnyékok felbontását, médiumon is 4k még, tehát azzal a csúszkával is tessék óvatosan bánni. (soc-ban és a többi stalker játékban is 1k-s az árnyék felbontás)

  [ Szerkesztve ]

  S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés