- Fujifilm X
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Most egy picit elakadtam az NPP-ben, megszereztem a kódot a pc-ből de utána mit kell csinálni? Mert ha kimegyek az erőműből akkor failed mission...
-
törölt tag
Ne adj egy egyet sem, mert később a sok kis szarból tudsz majd csinálni nagy, értékes és jó statokat adó artifaktokat.
-
-
törölt tag
Most jártam meg a bár- jantar - ingovány - halott város - katonai raktárak túrát és vissza.
Most kéne mennem Pripyatba. A legjobb páncél amit találtam eddig az az ökológus szett, és a legjobb fejlesztő pedig petrenko ezredes. Van olyan ember akinél többet is lehet fejleszteni a tárgyakon 2-3 dolognál? Mert elég idegesítő, hogy rárakok 3 fejlesztést a fegyverre és annyi, többre nem is képes.
-
törölt tag
Először elmenekülsz a a helikopter elől a borongáson keresztül a bányába -> Velesz -> Ő megadja a kódot és go X18
A nivát pedig hagyd ott a francba mert használhatatlan. Tízzel se tudtam bevenni egy kanyart mert felborultam vele, egyszerűen használhatatlan. A hordozható "láda" miatt érne valamit, de 20 felborulás után én inkább nem töltögettem vissza a mentést és gyalogoltam.
Ja igen. A bár - sötétvölgy - velesz távolságot, és ezek kombinációit legalább ötször meg fogod tenni. Készülj fel
-
shield
őstag
Megakarom várni a javítást, hogy végre neki láthassak, de még mindig nem jön. Ősz óta semmi komoly változás!?
-
Mans20
addikt
válasz
capulet75 #5586 üzenetére
Mászkálni Én is szeretek,csak nem jó hogy sokat kell.Amúgy a bárnál amikor bementem,ott van egy szolgálatos egy bezárt ajtó előtt,ha a nyitást nyomtam akkor látszott hogy mik vannak bent,és fel is bírtam szedni zárt ajtónál,így lett egy szolgálatos ruhám,meg pár cucc mellé,a stalker ruhát el is adtam
-
capulet75
addikt
válasz
Dhampir #5584 üzenetére
Nem, azok könyvek.
Meg régen volt epic de az nagyon régen.
Én egy notin tolom, integrált VGA-val, erősen visszafogott de így is élvezhető grafikával.
(#5585) Mans20: csomó helyen nem jártam még én sem, de pl a hajóroncsokhoz elkirándulgattam, meg jókat lehet mászkálni kb mindenütt. Szeretek egy egy pályát alaposan felderíteni, így jóval tovább is tart a game és mindig van artifact a mergerbe.
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #5583 üzenetére
A mászkálás hozzátartozik a játékélményhez.
Jó játék lehet ez, egyszer majd szeretném kipróbálni, de Intel HD 4000-el nem merem, habár a többi Stalkert élvezhetően vitte, csak napfelkelte idején laggolt be.
Mostanában stratégiával is játszol (az aláírás alapján feltételezem)?
-
capulet75
addikt
Én nagyon szeretem a játékot, néha komolyan kikapcsolódás mászkálni a zónában csak úgy. A LA adott még jó pár plusz négyzetkilométert erre, úgy hogy ezzel a részével én boldog vagyok. Nagyon utálnám ha 5 méterenként le kellene puffantanom valami katonát vagy monolitost mert arra eszi a fene. Nyilván mindig lesznek elégedetlenek ( ki nem sz@rja le őket
) de szvsz elképesztő dolgot hoztak össze dezodorék.
-
SaGa59
őstag
válasz
capulet75 #5581 üzenetére
A Zóna legendáriuma (azaz az itt játszódó könyvek, van vagy 100) szerint a Zónában nagyjából 3-500 gyalog éldegél összesen, ebben benne van tulajdonképpen mindenki, aki a Zónában tartózkodik és még ember, sztalkertől monolitosig. Körülötte, a határvidéken jóval többen (néhány ezren) próbálnak megélni, meg ott van a párezer katona, akik megpróbálják ezek életét nehezíteni, de ténylegesen a Zónában ennél többen egyszerre nincsenek. Merthogy bejutni ugyan nem lehetetlen, de nem is könnyű.
Ehhez képest nem is olyan kevés a szereplő itt sem. -
törölt tag
válasz
capulet75 #5579 üzenetére
Még szép...már az elején visszafoglaltam Farkas embereivel a malmot, ott már ugrott vagy 8 bandita xD
De akkor nincs gond, amúgy is most megyek le az X18ba. Kurva nagy területek vannak amúgy gyerekek ._. Volt, hogy csak azzal basztam el 2-3 órát hogy ide-oda szaladgáltam.
Ja meg amúgy sokan panaszolják, hogy "kihalt" a játék. Én ezt úgy fogom fel, hogy ebben a zónában ahol amúgy is kincs egy szelet kifli, azt mind összelopkodják a sorstársaim, és ezért nem találok szinte semmit sehol. Ami meg van az meg van.
-
törölt tag
Hát gyerekek én nem tudom, hogy nektek ez hogy ment, de engem úgy is támadnak a banditák, ha banditacuccban megyek hozzájuk. A banditák támadnak, a monolitosok nem...érdekes...
Amúgy ez a járművezetés tényleg ennyire szar? Maga az ötlet jó lenne, de 15-el nem merek fordulni 3 fokot mert felborul az autó. Amikor menekülni kellett, legalább 25ször töltöttem vissza mert folyton felborultam, aztán meguntam és inkább rohantam..
-
Mans20
addikt
Amikor a banditához megyek bandita ruháért akkor hol tudok bejutni?mert észrevesznek és sikertelen a küldetés,arrébb van egy föld alatti bejárat,de nem vezet sehova,csak a hangoktól kaptam szívgörcsöt.
-
DEARevil
tag
Sziasztok! Van valami értelmes módja a széfek kinyitásának? Mindig a középső számsornál kezdi, se az elsőre, se a második számra nem tudok átlépni. Szinte csak véletlenszerűen ugrik át. Van erre megoldás? Vagy valami how to?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Balathruin #5570 üzenetére
Bármilyen más textrúrára kicserélem ugyan azt csinálja..a képernyő közepén jelenik meg, vagy a szélén ér véget. Totál káosz...nagyjából most sikerült az egyiket belőni a képernyő közepére de ez is nevetséges...na mind1 azt hiszem le fogom kakilni..csak ezzel az a gond, hogy szerintem az összes többi scope ilyen lesz. Eddig csak a naganttal és az akval találkoztam és ezen kívül van még vagy 150 fegyver.
-
törölt tag
A scope fixet próbáltam, de sajnos nem segít :/
A scope fix csak annyit csinál, hogy a gamedata\config\ui\wpn_scopes_16.xml fileban átírja a felbontásokat. Fegyverenkéntez így néz ki:
<wpn_crosshair_m1891_3 x="0" y="0" width="1024" height="768">
<auto_static x="0" y="0" width="1024" height="768" stretch="1">
<texture>wpn_crosshair_m1891_3</texture>
</auto_static>
</wpn_crosshair_m1891_3>Ez pl a nagant. Van a sima wpn_scopes.xml, ott is ugyan ez található, abban átírtam a felbontást, átírtam az x-y koordinátákat és sikerült a képernyő közepére varázsolnom a scope model-t, de még mindig 2-3 centi átmérőjű
Vicc az egész. Ezen kívül nincs problémám.
-
shield
őstag
válasz
ericdrawen74 #5565 üzenetére
A teljes ltx kell.
kakaduka szép méretes ez a weapons pakk.
scope jav??? -
törölt tag
Sziasztok! Pár napja belemélyedtem ebbe a modba. Konkrétan nemrég tudtam meg, hogy létezik ez a Lost Alpha dolog, létezik egy újracsinált SoC.
Játszogatok vele: a kordont és a szeméttelepet nagyjából úgy ahogy bejártam, de szemet szúrt, hogy rengeteg bugot nem tapasztaltam amit mások igen. Maga a játék kicsit tényleg "élettelen", a föld alatti bunkereknek nagyjából annyi hangulata van mint az erdőben egy tuja melletti pottyantósnak, de ezt leszámítva nem nagyon találkoztam buggal, kivéve egy weapon scopeos bugot.
Olvasgattam a topikot és régebben írtátok, hogy létezik egy repack változat az 1.3003-s verzióhoz amit ezzel a linkkel tettetek közzé, de sztem ez már halott: tehát ez
Közben eszembe jutott, hogy mivel a moddbről rohadt mód lassan csorgott le a 4 részes LA, ezért inkább torrentről szedtem le a cuccot, és valóban benne volt a nevében az, hogy repack és közel 20 gigás játékot telepített a telepítő (nem is volt szétszabdalva). Szerintem én alapjáraton a repackot tettem fel, és ha ez igaz, akkor nagyon pöpec, mert ahhoz képest hogy ez egy folyamatosan bővülő "mod", nagyon bugmentes.
Viszont a segítségeteket kérném. Találtam egy jó kis modcsomagot a LA-hoz, sőt, ezt ti is linkeltétek:
bemásoltam, működik, új fegyverek, új faszább sebzés, magyarítás működik leszámítva azt, hogy az új fegyvereknek csak az XML-ben kódolt nevét látom.
Egy bugot tapasztaltam mégpedig a nagantnál: ha a scopeos naganttal célozni próbálok, akkor a scopeot a képernyő bal szélső sarkába tolja és az egész távcső is kb 3 centis. Baromi érdekes. Ezt a problémát sikerült már orvosolnia valakinek?
-
Balathruin
veterán
válasz
ericdrawen74 #5565 üzenetére
Tudtommal a .db fájlokban található helyett tölti be a gamedata mappában lévőket, szóval nem.
-
ericdrawen74
senior tag
Ha a system.ltx-ben és az actor.ltx-ben csak a súlylimitre vonatkozó sorokat hagyom meg, akkor is fut a játék, vagy a teljes ltx kell?
-
Mans20
addikt
Valaki tudja hogy hol lehet beállítani angolra a szinkront?
-
PeL
addikt
Használd az enyémet ha gondolod (200kg a súly limit):
-
Mans20
addikt
Jóest
Az actor és system-et hol találom?mert nálam egyik sincs a gamedata mappába,se configba.
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
ModDB-n kívül máshonnan nem lehet leszedni a játékot? part 1-re 8 órát ír mire leszedi...
-
Tudom, hogy volt már de mindig elkap a röhögés ha játszom
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest