Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Kíváncsian várjuk

Akkor ez tényleg csak DX9-en fog menni

Ha ezt elkészítenétek CE3-enginnel húúú aztán az nagyot ütne

-
M@trixfan
addikt
Ugye nem jött még ki a cikk és csak én nem találom?
-
mickemoto
őstag
Jobb lett volna meglepetésnek.
van akinek így is az lesz -
capulet75
addikt
Nos a meglepetés: ha már köztünk jár, készítettem egy interjút Dezodorral a lost alpháról. Jelenleg az összeállításán dolgozom,ha készen lesz,megy a gamepodra. Tessék sasolni.

-
Misi 007
őstag
Nos ha a Priboi Storyból indulunk ki akkor szép lesz a Lost Alpha is!
Szerintem emiatt felesleges parázni. -
capulet75
addikt
A SoC már régen nem az 1.0 ami kezdetben. Számtalan grafikai mod javítja fel, némelyik nagyon szép. A LA-ban, a képek tanulsága alapján igen tetszetős lesz a látványvilág.
Ha összejön az elképzelésem, akkor lesz egy kis meglepetés a közeljövőben,az LA-t váró közönségnek.
-
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Én is így tudtam

-
törölt tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Az Oblivion Lost 2010-et le lehet valahonnan szedi?
De ha valakinek megvan akkor úgy is jó. 
-
mickemoto
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Én az elsőt 15"-os crt-n játszottam AMD 1.5GHz+9600Pro-n, 1 GB ram társaságában, 800X600 felbontáson.Amikor az erőműben mászkáltam, csak lestem annyira pazar volt a látvány.Szerintem a crt monitornak is köszönhető mert amióta tft-tn van hiába fejlődött a grafika egy játék sem tettszett anyira mint az.
-
Feltettem az első részt complete moddal hát azért látszik, hogy ez nem DX11 igencsak, viszont sokkal jobban fut vaj sima az egész. Mondjuk azt nem lehet rá mondani, hogy szar lenne a graf, mert így is nagyon szép fullon. De gondolom pont a sebesség miatt választják a DX9-es motort lost alphahoz.

-
Én is fölgányoltam az sgm 2.2-t, de random fagy, optionsnál mindíg, a magyarítás olvashatatlan az ékezetek miatt stb., úgyhogy most Sanctumozok

Biztos én csesztem el valamit a telepítgetéssel, kitömörítésekkel, mappamásolásokkal....
Remélem az LA-nak lesz egy egyszerű telepítője, amit csak le kell futtatni, és megy. -
Aarpok
őstag
(#143) dezowave Üdvözletem

Azt szeretném kérdezni tőled van e esély arra,hogy a karácsonyfa alatt lesz a játék? -
dezowave
csendes tag
én is üdvözlök mindenkit \o/
ezt a fórumot is betettem a fejlécbe a www.dezowave.com -on, a másik 2 fórum mellé. (rá kell vinni az egeret a "forums hu" gombra, és lenyílik az almenü, ahonnan lehet válogatni). az álmunk persze az lenne, ha az érdeklődők a mi oldalunkon levő fórumot használnák, de most hiába nyitnék ott is 1 magyar nyelvű részleget, nem nagyon jár oda senki, talán majd release után

-
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Android játékok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Enyhén sűrűn frissítgetem most a Gamepodot.

De ha valakinek megvan akkor úgy is jó.