- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
A TR301-et és is nagyon szeretem! Elsősorban külsőre jön be, de a tulajdonságai sem rosszak, fejlesztve főleg nem. Tudom, fegyvereknél furán hangzik a szépség, de hát ez van
Az Enfield is jó, főleg a beépített távcsöve miatt (+külső), de az nagyon hamar kopik, ezért eléggé megbízhatatlan.
A legszebb fegyver talán az AC96 (vagy valamilyen álnevű modern AK leszármazott) feltávcsövezve, bevetésre készen, persze szubjektív
-
keszegduda
őstag
Az utolsó nem egyszerű tényleg, át kell rohanni azokon a fehér örvényeken, közben izomból nyomkodni a medic csomagot mert jönnek mint az oroszok ahogy mondják.
Én 40 medic csomaggal és 50 kötözőszerrel indulok neki, bár abból elfogyott a fele a monolitoknál mire átvergődtem. (az sem egyszerű végigvinni)
A bugból akad elég, pl a semmi közepéből kerülnek elő a fosztogatók/renegátok vagy mutánsok, a kisugárzások elől hogy elbújj sokszor elég egy féltető (persze ahová irányít a számítógép), de a betonerőd nem megfelelő neki, amit biztonságosabbnak tartok. Ki érti ezt... Vagy az sem egyszerű hogy 4 sec időt ad hogy érjek oda az adott helyszínre, ahol megy a hentelés közben az van vagy fél km-re.
Ami még nem tetszik hogy várni kell az ellenségre egy jó darabig mire a másik része odaér az adott melléküldetésen belül, megoldom egyszerűen, eléjük rohanok és végzek velük aztán már kapom a jutalmam.
Átlátnak a falon, az anomália meg sem kottyan neki, pedig ott hever a földön, már szénné égett szegény csóka és ő még kenyeret is tud enni szalámival...a gránátdobásukról nem is beszélve, jól tudják csavarni, a végtelen lőszerrel rendelkező fegyverük egyenesen hab a tortán, főleg hogy még egyszer sem sül be neki.
(és ha lelövöd van nála egy kevéske, de amit kilőtt rád az van vagy egy raklap)
Ezek nem tetszenek, de akad egy pár érdekes eset. -
Hun'reeth
őstag
Nincs kontroller. Voltál a profnál? Meg kell javítani a hűtővezetéket és akkor kint csökken a sugárzás. X16-ban vannak területek ahova egyszerűen nem enged be olyan magas a pszi sugárzás ill. hamar elhalálozol. Még ha pszi cuccokkal rakod tele magad, akkor is.
Én jobban leírtottam a duty-tmajd csinálok screenshotot.
-
Hun'reeth
őstag
Én a duty-t írtottam ki.
De azt vettem észre meg kell várni míg megjönnek a srácok és befoglalják az őrposztokat és lesz vezető is. Ha előbb otthagyod a helyet ez nem történik meg.
Azért ettől függetlenül később a főépületben mégiscsak megjelentek de ki már nem jönnek onnan. -
Brent
aktív tag
Én a bandita bázist irtottam ki nem rég a Lonerrel senki nem maradt a küldetés végrehajtva.. megyek vissza a bázisra felvenni a kp-t cuccot aztán látom, hogy kiadja megint a küldetést és megjelenik pár bandita a depotban és ez így megy akárhányszor ölöm meg azt a vissza spawnolt 6-8 banditát..
Én még nem tudtam senkit se kiírtani teljesen.
Hozzá kell tenni ha vissza is spawnolnak már nem sok vizet zavarnak , csak bent kuksolnak a bázisukban nem foglalgatnak őrposztokat. Nagyon gyengék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- SörcsaPH!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest