Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
bár már egy hetes, azért válaszolok

Strelok (a Shadow of Chernobyl hőse) bejut az erőműbe, és jön egy hatalmas blowout. ami leradíroz mindenkit az erőmű környékéről. az erőműben lévők összeszedik az agyhalotakat, többek között hősünket, aztán jól berakják őket valami helyre.
kb ennyi.
az elrontás arra vonatkozik, hogy a játék félkész állapotban lett kiadva, a vége meg összecsapott. gondolok itt a "megyünk pripaty undergroundba"beszélgetés végén a játék kirak CNPP mellett, a kezünkbeteleportált gaussal. valószínűleg azt eredetileg nem úgy tervezték

-
emre
veterán
Nekem sem volt W7 alatt problémám a magyar gyémánt kiadással.
Más: még régebben tettem fel egy kerítés eltüntető mod-ot, mert nem tudtam eljutni a CS bázisra, mivel eltüntek a vezetők. A legnagyobb meglepetésemre az eddig nem bejárható területen találtam 1-2 kaput a különböző pályarészek között.
Pl. kordonból a katonaság melletti átjárótól kb. 200m-re simán át lehetett menni sötétvölgybe.
Majd onnét visszaindulva agropromban találtam magam.
-
emre
veterán
A Duty-nál nálam mennek a küldetések.
Most indulok sötétvölgybe.Viszont a szabadság oldalán agrompromba napokig ácsorogtam, és nem jött utánam senki.
Tökre eluntam magam, kétszer kiírtottam a duty bázist, természetesen respawnoltak. Meguntam mentés visszatölt, átálltam a dutyihoz.
Szóval így megy a game, viszont jobb szerettem a freedomos cuccokat...
Most oda a fejlesztés...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)