Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
dangerzone #3649 üzenetére
Szerintem:
Fegyvert érdemes fejleszteni, de nem mindenre.
PL: AK gyorstüzelő fejlesztéssel, + tárral tök jó támadó, nem ragad be stb, de csipára nem szabad.
Nem érdemes fejleszteni szerintem, mert semmire sem jó: Abakan, IL-86, TRS-301 (folyton beragadnak)
Támadónak: Groza, AK, FN2000, G-36, tűzgyorsaság, laposság, tárméret
Csipa: Vintorez, SVDU, SVDM vagyis Dragunov ezeket érdemes, visszarúgás, és laposságra fejleszteni. Erről sokat írtak, fejből nem tudom sorolni.Ruha: ajánlott: Seva suit, addig ne vessz össze a banditákkal amíg nincs fullos fejlesztésed. Exo, dettó ugyanez, csak a freedommal nem szabad balhézni.
Pénzt keresni szvsz a trader.ltx fájl átírásával lehet a legkönnyebben.
Mod:
Én használtam
-Sleeping bag mod-ot. Néha egész jól jött, ha valamelyik napszakban nem akartam mászkálni akkor aludtam egy keveset.
-Fair trade mod: szerintem egyértelmű, a cuccokat ugyanayiért kapod, mint eladod
-Clear Sky trade mod: gazdagodás elősegítő mod, jóárasított cuccokkal.
De csak a cklear sky kereskedőnél. Ha túl pofátlanul vásárolsz szívrohamot kap a boltos!
-No degrading armor & weapons. egy idő után baromira idegesítővé vált hogy a fullosra fejlesztett csúzli folyton beragad, hát feltettem.
Esetleg még:
Full uppgrades armor&weapons: ha nem akarsz állandóan fejlesztéseket keresgélni.A frakciózázzal várjál a pripjat híd visszafoglalásáig. Ha ott átmész nem tudsz visszajönni.
Ha beállsz valahova automatikusan az ellensége leszel egy másiknak és ez valszeg útját állja 1-2 fejlesztésnek, küldetésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest