Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Nemtudom
Én folyamatosan azzal tolom, már azt sem tudom milyen az origo szinkron, mert mindig azt is újra kell raknom. De ez így nem igaz mert nem emlékszek rá mikor pakoltam fel a game-et
Javaslom, ha sikerült egy müködő mod pack-ot összehozni mentsd el a kpl. gamedata állományt.
Egyébként nekem egy komolyabb problémát sikerült találnom, ami lehet a mod-olásnak köszönhető (lehet hogy másnak), az hogy újabban nem tudok belépni a freedomhoz. régebben csak a fizetséget nem tudtam felvenni, mert folyamatosan kitett asztalra a game.Azt remélem észrevetted hogy két féle kötszer van a trade mod miatt?
At egyik sima 200ru, és semmmi másra nem jó. Míg a másik megnevezése a Money Stamp és 1000 ru az értéke. Lehetőleg ne az utóbbit használd ha a gyorsbillentyűn van a bandage.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple Watch
- Autós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő