Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
VinoRosso
üzenetére
Hát én olyan hülye vagyok, hogy ált. megveszem a játékokat, de mivel párral rendesen besz.ptam, inkább csak tesztelés (és árcsökkentés) után. Egyrészt szeretem ott látni a polcon, mert kellemes emlékeket ébreszt egy jó gama után, másrészt meg ha a kedvelt játékainkért sem fizetünk, akkor a jó játékok készítőinek sem lesz több esélyük újra alkotni valamit, mint a szargyártóknak, hogy kib.sszanak velünk, ergo magunkkal tolunk ki. Agresszív lemezek ellen meg használok nodvd fixeket, így a lemezt és a meghajtót is megkímélem a kínzástól. Egy ismerősöm pl. 3-szor cserélte a Gothic 3-at, közben 1x a meghajtóját is, hát ez nekem nem hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest