Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #1989 üzenetére
Ugyan, nem olyan nehéz ez (sem). . . nem tudom, mennyire magasabbak az árak, de betárazod magad néhány artival, és máris terülj-terülj asztalkám van. Főleg, ha valaki előre járkál (tehát a sztori odaérkezése előtt), ellátogat agroba v. yantarig, degeszre szedheti magát artiból, de agropromban a stalker-bázis védelmén is jól lehet húzni (fegyver + lőszer). Kissé zilálva mentem tovább limanszkba red forestből (azért a két fegyver, tűrhető állapotú SEVA + lőszer megvolt), és a végére így is maradt 10000 rubelem, amely már semmire nem volt jó, talán javítani lehetett volna belőle, az utolsó pályákon el sem lehetett költeni. Néztem is, amikor itt írta valaki, hogy már red forest végén van, de se normális páncél, se fegyver, se semmi.
gtamate2:: próbáld a legújabb frissítéssel. szerintem az 5-ös patch már nem (nagyon) bugzik, én talán 3 kilépéssel találkoztam az egész játék során, ami azért szép eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest