Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Laca7601
üzenetére
én is bekopogtam hozzá, de lelőnöm nem kellett, be tudtam menni. igaz, beszélni nem lehet vele, amíg el nem érsz addig a sztoriban (mondjuk én SGM moddal játszom, de a történetnek ez a szála sztem ugyanúgy van benne, mint az alapjátékban)
utána viszont lehet tőle kérni két értékes relikviát is, a 3.-nál viszont már rádtámad. hiába, nem 100-as
gyűlik közben a pénzecske hajnal exo-ra, ha tényleg olyan jó pénzt adnak az alpha fegyverekért a gun-addon nélkül is (csak ne felejtsem el javítattni
) odalopózok hozzájuk, egy-kettőt kilövök, amíg üldöznek visszamegyek a cuccaikért, és meg is lesz az az exo 
-
Zolás
addikt
válasz
Laca7601
üzenetére
Az az ember egy küldetés része, azért nem tudtad még lelőni. Úgy csináld, ha odamész, hogy oldalról nyiss be, mert rögtön belelő kettőt az ajtóba, és ha eltalál, akkor piros lesz a színe, és meg kell ölnöd. Amúgy alapjátékba hamar meghal, ha nem akarsz vele haverkodni. Csak el kell jutnod addig a küldikkel, hogy odaküldjenek hozzá.
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
Laca7601
üzenetére
Szerintem te Noah-ba akadtál bele, őt marrrha nehéz lelőni, de nem is kell, később hasznos lesz. Adj még egy esélyt a játéknak, hidd el, megéri. Menj el a Skadovsk nevű helyre először, gyakorlatilag ott indul a játék; kicsit belefolysz a sztoriba, mindjárt elkap a gépszíj, mint itt sokunkat...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) odalopózok hozzájuk, egy-kettőt kilövök, amíg üldöznek visszamegyek a cuccaikért, és meg is lesz az az exo 

shield