Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
robo5133
üzenetére
Hi,
Angolul használom a játékot, úgyhogy magyarítással kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni. Amiket felsoroltam azok ált texturákat cserélik le nagyobb felbontásúra ezért úgy gondolom nincs köze a nylevi dolgokhoz. De amint írtam össz 2 modot probáltam ki eddig abból egyet használok
A többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni. -
bluyoo
nagyúr
válasz
robo5133
üzenetére
Talán ezzel még megpróbálkozhatsz:
fsgame.ltx-et át kell szerkeszteni, ezt a sort:$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
ilyenre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
De szerintem próbáld újra letölteni és kicsomagolni winraral mert ha oroszul ok akkor a magyarításból hiányzott valami.
-
emre
veterán
válasz
robo5133
üzenetére
Én azt csomagoltam ki amit letöltöttem.
ez az amit én leszedtem
Hát te mit töltöttél le?A személyeskedést meg hagyjuk, nem én kerestelek meg téged, hogy nem tudok valamit megoldani.
mod:
keratom Állítólag 6Gb rammal is akad. Egészen hasonló konfigunk van, és nekem 4Gb ram mellett már játszható, igaz meg kell alkudni a beállításokkal. 1-2 opció beállítását célszerű alacsonyabbra venni. Ezeket fejből sajnos nem tudom elsorolni. De ha rákeresel a forumban talán találsz hozzá megfelelő információt. -
emre
veterán
válasz
robo5133
üzenetére
ójázis videjó használd egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Metal topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni.

shield