- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- HP notebook topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
robo5133 #1998 üzenetére
Hi,
Angolul használom a játékot, úgyhogy magyarítással kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni. Amiket felsoroltam azok ált texturákat cserélik le nagyobb felbontásúra ezért úgy gondolom nincs köze a nylevi dolgokhoz. De amint írtam össz 2 modot probáltam ki eddig abból egyet használokA többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
robo5133 #1928 üzenetére
Talán ezzel még megpróbálkozhatsz:
fsgame.ltx-et át kell szerkeszteni, ezt a sort:$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
ilyenre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
De szerintem próbáld újra letölteni és kicsomagolni winraral mert ha oroszul ok akkor a magyarításból hiányzott valami.
-
emre
veterán
válasz
robo5133 #1914 üzenetére
Én azt csomagoltam ki amit letöltöttem.
ez az amit én leszedtem
Hát te mit töltöttél le?A személyeskedést meg hagyjuk, nem én kerestelek meg téged, hogy nem tudok valamit megoldani.
mod:
keratom Állítólag 6Gb rammal is akad. Egészen hasonló konfigunk van, és nekem 4Gb ram mellett már játszható, igaz meg kell alkudni a beállításokkal. 1-2 opció beállítását célszerű alacsonyabbra venni. Ezeket fejből sajnos nem tudom elsorolni. De ha rákeresel a forumban talán találsz hozzá megfelelő információt. -
emre
veterán
válasz
robo5133 #1788 üzenetére
ójázis videjó használd egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest