- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eGPU tapasztalatok
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03 #9027 üzenetére
Nem kell 300 000 Ft-os gép játékra, pont arról írtam alant, sokkal olcsóbban kapni.
Ahol a mobilitásra szükség van, és netán játszani is akarsz, akkor kezdesz el gondolkodni olyan laptopban, amellyel a játékot sem kell nélkülöznöd.
A mostani laptopom fényévekkel jobb és csendesebb, mint a régi kétmagos AMD-s asztali gépem, és még COP-ra is megfelelő, és bőven 200000 alatt volt. Nekem a PC bővítése nem is éri meg.
Gépkonfigurátorral összeválogattam olyan nekem tetsző PC alkatrészeket, amely monitor nélkül körülbelül 180000 Ft-ba került volna összesen, na nekem egy PC annyit nem ér meg, inkább egy 3 év garanciás laptop, amelyet bárhová magammal hurcolhatok.
(#9028) PeL
Egy többéves Stalker játékhoz eszem ágában nem lenne 200.000 Ft feletti áron asztali PC-t összerakni, annyit az egész nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő