- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #8328 üzenetére
Bár csak videorészleteket tekinthettem meg a Falloutból, de eléggé "rágógumiízűnek" tűnt.
Nyilván ez a külső szemlélődés a játékélményt nem pótolja, tehát a véleményem erősen szubjektív.
Az amerikai comicsokból, képregényekből készült filmek is eléggé furák, eltúlzottan mesterséges világban játszódnak szvsz.
Aki a COP-ot angol hangzással játssza, az már közelebb jár a Fallout világához. Nekem idegenül hat az angol nyelv Ukrajnában, én kizárólag orosz nyelven játszottam a CS és a COP alapjátékokkal.
Viszont egy német nyelvű és háttértörténetű poszt-apokaliptikus, európai játékot tudnék díjazni, bár attól tartok, hogy az ukrán vagy az orosz színes és romantikus fantáziavilágot nem közelítenék meg ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest