- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Bár csak videorészleteket tekinthettem meg a Falloutból, de eléggé "rágógumiízűnek" tűnt.
Nyilván ez a külső szemlélődés a játékélményt nem pótolja, tehát a véleményem erősen szubjektív.
Az amerikai comicsokból, képregényekből készült filmek is eléggé furák, eltúlzottan mesterséges világban játszódnak szvsz.
Aki a COP-ot angol hangzással játssza, az már közelebb jár a Fallout világához. Nekem idegenül hat az angol nyelv Ukrajnában, én kizárólag orosz nyelven játszottam a CS és a COP alapjátékokkal.
Viszont egy német nyelvű és háttértörténetű poszt-apokaliptikus, európai játékot tudnék díjazni, bár attól tartok, hogy az ukrán vagy az orosz színes és romantikus fantáziavilágot nem közelítenék meg ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Monitorkalibráló eszközök
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
shield