Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
[Return to The Zone]
Szal amíg friss az élmény: köszönöm Laris munkáját még egyszer! A kalandot most fejeztem be, mindkét végét láttam. A nehézségek ellenére tetszett a sztori és a koncepció! Még az alkoholizmust is meg tudom bocsájtani a karakternek -pedig NAGYON idegesítő- így, hogy tudom mi történt. Hiányoltam végig az AS-VAL/VSS Vintorezt a játékból (személyes kedvenc) és hogy eléggé szegényes az árú készlet az eladóknál, de seráfütty, jó kihívás volt.
Biztosan újra fogom játszani az egészet, mert Jupiteren és Pripyatban is kimaradt pár küldetés... hamarosan írok összefoglalót a tzswebre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Pánik a memóriapiacon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield