Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37668 üzenetére
"Őszintén szólva, egy orosz nyelven megírt szöveget semmiképp sem fordítanék le az angol fordításából..."
Teljes mértékben igazad van. Már a neveknél is irritáló, amikor az angolt majmolva írják le, pedig a legtöbb orosz nevet betű szerint át tudjuk írni.Ha már itt vagy és vágod az oroszt. Elég sok Stalker mod végigjátszást megnézek, van egy kedvenc játékosom. A srácnak van több szavajárása, pl. "о майог" - jó ezt értem.
De szinte mindig mondja a "так, так-так, так-так-так"
Nem értem, mert ahhoz a helyzethez nem illik a szó jelentése.Amúgy a Stalker 2 megjelent fizikailag is. Én csak ezt preferálom. Így is már aláírásokat gyűjtenek több játék megmentésére, mert egyes kiadók megszüntetik a szervereket, a játéknak pedig annyi.
Tegnap elkezdtem nézni a Stalker 2 végigjátszást, a csávó soha nem stalkerezett, szánalmas volt. Ma egy másikat nézek, na ennek valamival több érzéke van hozzá.
A játék jól néz ki, de eddig nem kápráztatott el, igaz, még az eleje.Megnéztem a GSC dokumentum filmjét, bosszúból hagyták ki az orosz hangot, gondolom akkor felirat sincs, sajnos. Angol hanggal pedig... inkább nem írom le.
Elég sokat dumálnak a háborúról. Akkor kicsit kiakadtam, amikor sérelmezte a tyúk, hogy rájuk erőltették az oroszt, meg elveszik a földjüket. AKKOR MI, MIT SZÓLJUNK!?
Esetleg ha valakit érdekelne. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest