Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen a domain még legalább novemberig él, de a tartalom más lesz rajta, remélhetőleg már jövő héttől
A Stalker persze, hogy marad, de az új .hu-s elérhetőségen (aláírásomban is átírtam) illetve az egész tartalom -költözés, újabb, gyorsabb tárhelyre költöztettem-.
Köszi, valóban sok munkám van benne és azért még messze nem olyan, amilyennek szeretném, csak hát az embernek "túl" sok az ideje ugye
De nem akarom itt untatni a közösséget a honlapos terveimmel. Előjáróban annyi, hogy akarok még Stalker ajánlót írni, mihelyst oda jutok, hogy tudok velük játszani is.
(Persze ha van olyan mod, amit szívesen látnátok fent és teszteltétek, írhatunk ajánlót közösen is!)shield: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Stalker persze, hogy marad, de az új .hu-s elérhetőségen (aláírásomban is átírtam) illetve az egész tartalom -költözés, újabb, gyorsabb tárhelyre költöztettem-.
De nem akarom itt untatni a közösséget a honlapos terveimmel. Előjáróban annyi, hogy akarok még Stalker ajánlót írni, mihelyst oda jutok, hogy tudok velük játszani is.
(Persze ha van olyan mod, amit szívesen látnátok fent és teszteltétek, írhatunk ajánlót közösen is!)
shield