Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
A Hubai alltal modositott verzioval jatszom,ami a tudnivalok elolvasasat ileti azt megtettem de enyhen szollva is elegge nagy zur van benne mivelhogy azthiszem google forditotta katyfasz.Annyit azert kihamoztam belole hogy a szerszam spawnolas bizonyos semakat kovet namostmar nalam a 3. sema mukodik minden szerszam ott van ahol a hermadik semaban irja ugy Zatonon mint Jupiteren csupan a Zatoni durva munkahoz valo szerszamkeszlet hianyzik.Ugyancsak a tudnivalokbol kihamoztam,hogy allitolag a dilissel ertsd Noe csak akkor lehet beszelni ha megkapod a helikopterek felkutatatasa -SZKAT-kuldiket vagy tevedek?
Ja es spawnolos segedeszkozt en is probalatam hasznalnai -sikeresen el is basztam ezzel nehany dolgot es egy nagyon korai mentesrol visszakellet toltenem_de a szerszamokon kivul mindent bespawnolt majdnem csak amit kell azt nem.A spawn mod neve Skidz spawn menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield