- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33134 üzenetére
A Chrome-mal nem jött le, pedig ez nálam a jobbnak tartott böngésző. Nem gond, mert 3 böngésző van fent, így könnyen orvosolható az ilyen probléma.
Mirr Murr legalább több zsákmányhoz juthatsz harc nélkül. Nekem nagyon bejött.
Aarpok örülök neki. Lehet hogy akkor én is neki állok, mert már tele van a hócipőm a Diverzánssal. Az 5. újra kezdés után is ott vagyok ahol a part szakad.
Megint a mentés/visszatöltés probléma.
Én vagyok itt az egyetlen aki nem tudja végig játszani.
Egyszer valamelyik orosz oldalon olvastam, hogy a küldetéseket "sorrendben" kell csinálni, de most nem találom a leírást. Lehet hogy a fővonalat kellene végig vinnem és utána visszatérni a küldetésekhez, nem tudom. Eddig ment rendesen semmi gond nem volt, most arra gondolok, hogy a pripyati átkeléshez már régebben összeállítottam a csapatot, de nem indultam neki, hanem a különböző küldetésekkel foglalkoztam.
Lehet hogy ez is baj lehet?
Az lenne a kérésem, hogy akik már végig vitték, legyenek szívesek leírni nekem, milyen stratégiát használtak.Walter én szívesen válaszolnák, ha végre Jupiterről tovább tudnák menni. De gondolom ott van, ahol a többi játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marvel Snap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest