-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #32442 üzenetére
Engem nagyon zavar a GoG-os CoP angol hangja, nem akarok megint zűrt vele, de jó lenne oroszra cserélni.
Simán cseréljem le az oroszra? Esetleg tudtok adni olyan orosz hangot ami nem fog bekeverni?Nekem az vált be, hogy az eredeti lemezről telepítés közben eleve az orosz nyelvet választottam ki. Utána feltettem a nocd-t, hogy ne koptassam a lemezt, és ne sivíttassam feleslegesen a lemezmeghajtót. Ez a párosítás még Ubuntu Linux alatt is működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Formula-1 humoros
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest