Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Azért azt észre kell venni hogy nem én kezdtem ezt a stílust...

A lehető legkevesebb időm van játszani (kérdéseimre választ böngészni) mégis szeretném végigjátszani a játékot mert az első két részt is végig nyomtam.
Jelen esetben amikor a fegyóhoz dokumentációt kell keresnem Pripyatból kell visszajönnöm az elejére, de ha ezt nem vágom 2 hétig csak járkálok össze-vissza mire rájövök. Egészen véletlenül botlottam bele Kardánba mert vittem neki a szerszámokat és akkor látom hogy azzal a bizonyos fegyverrel kapcsolatos kérdés is van. Úgy gondolom hogy mással ellentétben akinek akár 10 órája is van naponta egy játék előtt üljön én megpróbálom ezt a hátrányt ledolgozni azzal hogy nem vagyok rest kérdezni még ha ezzel kicsit hülyének is néznek egyesek. Nyilván aki ezt nem érti meg vagy nem akar segíteni az nem válaszol nekem. Aki meg abban a stílusban szólal meg amilyenben annak pedig abban a stílusban válaszolok. Nehogy már én kérjek bocsánatot tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield