-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Azért azt észre kell venni hogy nem én kezdtem ezt a stílust...
A lehető legkevesebb időm van játszani (kérdéseimre választ böngészni) mégis szeretném végigjátszani a játékot mert az első két részt is végig nyomtam.
Jelen esetben amikor a fegyóhoz dokumentációt kell keresnem Pripyatból kell visszajönnöm az elejére, de ha ezt nem vágom 2 hétig csak járkálok össze-vissza mire rájövök. Egészen véletlenül botlottam bele Kardánba mert vittem neki a szerszámokat és akkor látom hogy azzal a bizonyos fegyverrel kapcsolatos kérdés is van. Úgy gondolom hogy mással ellentétben akinek akár 10 órája is van naponta egy játék előtt üljön én megpróbálom ezt a hátrányt ledolgozni azzal hogy nem vagyok rest kérdezni még ha ezzel kicsit hülyének is néznek egyesek. Nyilván aki ezt nem érti meg vagy nem akar segíteni az nem válaszol nekem. Aki meg abban a stílusban szólal meg amilyenben annak pedig abban a stílusban válaszolok. Nehogy már én kérjek bocsánatot tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest