- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Azért azt észre kell venni hogy nem én kezdtem ezt a stílust...

A lehető legkevesebb időm van játszani (kérdéseimre választ böngészni) mégis szeretném végigjátszani a játékot mert az első két részt is végig nyomtam.
Jelen esetben amikor a fegyóhoz dokumentációt kell keresnem Pripyatból kell visszajönnöm az elejére, de ha ezt nem vágom 2 hétig csak járkálok össze-vissza mire rájövök. Egészen véletlenül botlottam bele Kardánba mert vittem neki a szerszámokat és akkor látom hogy azzal a bizonyos fegyverrel kapcsolatos kérdés is van. Úgy gondolom hogy mással ellentétben akinek akár 10 órája is van naponta egy játék előtt üljön én megpróbálom ezt a hátrányt ledolgozni azzal hogy nem vagyok rest kérdezni még ha ezzel kicsit hülyének is néznek egyesek. Nyilván aki ezt nem érti meg vagy nem akar segíteni az nem válaszol nekem. Aki meg abban a stílusban szólal meg amilyenben annak pedig abban a stílusban válaszolok. Nehogy már én kérjek bocsánatot tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield